Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Programok | Családi

Mozgó Mozi

Aug. 28. Szer 14:00
Tinódi Ház | Tolna, Dombóvár, Hunyadi tér 25.

.

☆☆☆ Mozgó Mozi ☆☆☆

★ 14.00 Aladdin – 3D★
amerikai fantasy, családi kalandfilm
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet.
A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ 16.00 Angry Birds 2. – A film – 2D ★
finn-amerikai animációs kalandfilm, akciófilm
(6 éven aluliak számára nem ajánlott)

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni.
Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek…

A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata: naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A filmváltozat első része hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 350 millió dolláros jegybevételt csipegetett össze.

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ 18.00 Az oroszlánkirály – 3D ★
amerikai családi kalandfilm, dráma
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

TJon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ 20.00 Volt egyszer egy… Hollywood ★
amerikai-angol krimi, dráma, thriller
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.
Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: 9. filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.

========================
2019. augusztus 28. (szerda) 14.00 órától | Dombóvár, Tinódi Ház
========================

Az előadásra a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25.) lehet jegyeket vásárolni a filmek előtt!

Tinódi Ház

Tolna, Dombóvár, Hunyadi tér 25.
Címkék: mozi