Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

Július 10-én reggel a kisállomáson gyűltek össze azok a helyi, mászlonyi és szarvasdi famíliák, melyek jelentkeztek a nyaralásra, hogy aztán vonattal Balatonfenyvesre utazzanak. Az 51 résztvevőt a város önkormányzatának tulajdonában lévő ifjúsági táborban szállásolták el a szervezők. A három nap során nemcsak fürödtek a „magyar tengerben” a gyerekek és szüleik, hanem számos közös programon is részt vettek. Velük tartott Hecker Márton metodista lelkész és felesége is, akik énekes-zenés vallási foglalkozásokat tartottak a számukra. Meglátogatta az üdülőket Szabó Loránd polgármester és neje, ők üdítőitalokat és csokoládékat vittek ajándékba.
Az óvodások, a diákok és a felnőttek kikapcsolódását remekül szolgáló nyaralás költségeit a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat állta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 20. 08:34, hétfő | Helyi

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon

Selmeci László, a település korábbi polgármestere nyerte a vasárnap rendezett időközi választást a Tolna megyei Gyulajon - közölte a helyi választási iroda (hvi) vezetője az MTI-vel.

2020. Január 17. 16:12, péntek | Helyi

Dombóvári rendőrök mentették ki a kazánrobbanásban sérült férfit

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. január 15-én 17 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy Dombóváron az egyik családi házban a vegyestüzelésű kazán felrobbant.

2020. Január 16. 14:47, csütörtök | Helyi

Egymást érték a tűzesetek

Négy tűzesethez és hét műszaki mentéshez riasztották szerdán Tolna megye tűzoltóit.

2020. Január 16. 08:24, csütörtök | Helyi

A Támasz Otthon köszönetét fejezi ki a felajánlásért

Hálás szívvel szeretnénk köszönetet mondani Farkas Zsoltnak, a Húsimádók Boltja tulajdonosának önzetlen felajánlásáért.