Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

Július 10-én reggel a kisállomáson gyűltek össze azok a helyi, mászlonyi és szarvasdi famíliák, melyek jelentkeztek a nyaralásra, hogy aztán vonattal Balatonfenyvesre utazzanak. Az 51 résztvevőt a város önkormányzatának tulajdonában lévő ifjúsági táborban szállásolták el a szervezők. A három nap során nemcsak fürödtek a „magyar tengerben” a gyerekek és szüleik, hanem számos közös programon is részt vettek. Velük tartott Hecker Márton metodista lelkész és felesége is, akik énekes-zenés vallási foglalkozásokat tartottak a számukra. Meglátogatta az üdülőket Szabó Loránd polgármester és neje, ők üdítőitalokat és csokoládékat vittek ajándékba.
Az óvodások, a diákok és a felnőttek kikapcsolódását remekül szolgáló nyaralás költségeit a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat állta.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.