Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2012. Január 31. 13:39, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A fűben fekve találtak rá

A fűben fekve találtak rá

Rendőrök, polgárőrök és vadászok is keresték azt az idős székkutasi lakost, akinek eltűnését hétfőn este jelentették be a helyi körzeti megbízottnak.

A 79 éves férfit tanyájától nem messze, a földön fekve találták meg, ha nem érkezik időben a segítség, kihűlhetett volna – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

A férfit unokája látogatta meg tanyáján, hogy megnézze, be tudott-e gyújtani. Mivel nem találta otthon, keresni kezdte. Kiderítette, hogy a férfi a szomszéd tanyájáról elindult hazafelé, de nem érkezett meg, az unoka ezután szólt a körzeti megbízottnak – mondta Szenti Szabolcs.

A bejelentést követően a hódmezővásárhelyi rendőrök mellett a környező kapitányságokról is mozgósítottak egyenruhásokat. A terepkutatásban részt vettek a helyi polgárőrök és a vadászok is. A csoport végül éjfél előtt egy magas fűvel benőtt területen, a szomszéd tanyájától 500 méterre megtalálta az idős férfit, aki a gyepen aludt. A körzeti megbízotti irodába vitték, ahonnan a mentők az orosházi kórházba szállították, ahonnan azóta már hazaengedték – tudatta a százados.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.