Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2021. December 11. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedésrendészetben jeleskedtek

A közlekedésrendészetben jeleskedtek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adott át elismeréseket azoknak a munkatársaknak, akik kiemelkedő szakmai munkát végeztek a balesetek megelőzése érdekében.

Tolna évek óta azok közé a megyék közé tartozik, ahol a sérüléses balesetek száma 300 körül stagnál évről évre. Ehhez hozzájárul a rendészeti tevékenységen felül a baleset-megelőzési munka is.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság vezetése 2021-ben is elismerte azoknak a rendőröknek és rendvédelmi igazgatási alkalmazottaknak a munkáját, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a komplex fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzésekben, részt vettek az országos rendőrszakmai verseny megszervezésében és lebonyolításában vagy munkájukkal hatékonyan hozzájárultak a balesetek megelőzéséhez.

Dr. Pilisi Gábor r. ezredes, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnöke, megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes 2021. december 9-én megtartott ünnepélyes ülésen dicséretben és jutalomban részesítette tizenhárom munkatársát.

Elismerést kapott:

Szabó Ferencné rendvédelmi igazgatási alkalmazott, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakügyintézője,

Bíró Ilona Mária r. főtörzsőrmester, a Paksi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója,

Gergályné Bános Judit c. r. őrnagy, a Tamási Rendőrkapitányság kiemelt fővizsgálója,

dr. Molnár Ernő r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztály vezetője,

Verbászi Patrik Bence r. főtörzsőrmester, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztály helyszínelő- és balesetvizsgálója,

Béda Attila r. zászlós, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály helyszínelő- és balesetvizsgálója,

Perjés Péter rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Informatikai Osztály üzemeltetési előadója,

Takács István rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Informatikai Osztály osztályvezető-helyettese,

Kósik László r. százados, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály osztályvezető-helyettese,

Maul Roland r. zászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság helyszínelő- és balesetvizsgálója,

Noé Attila r. törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság helyszínelő- és balesetvizsgálója,

Cser Attila r. főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság helyszínelő- és balesetvizsgálója és

Herman Gábor János r. alezredes, a Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője.

Gratulálunk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.