Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. December 19. 10:10, kedd | Sport

A magyar szurkolók megint odatették magukat, az egyik legtöbb jegyet ők igényelték az EB-re

A magyar szurkolók megint odatették magukat, az egyik legtöbb jegyet ők igényelték az EB-re

December 2-án kiderült, hogy a magyar válogatott milyen csoportban és mikor játszhat majd a 2024-es Európa-bajnokságon: ezek szerint a mieink június 15-én, szombaton 15 órától Svájccal játszanak Kölnben, majd június 19-én, szerdán 18 órától a házigazda Németország ellen folytatják Stuttgartban, végül Skóciával küzdenek meg június 23-án, vasárnap 21 órától szintén Stuttgartban. Ezt követően a szurkolók megkezdhették jegyigényléseik leadását az UEFA hivatalos felületén - írja a Csakfoci.hu.

Az Európai Labdarúgó Szövetség most közzétett cikkében arról ír, hogy az Eb-résztvevő csapatok szurkolói összesen több mint 30 millió belépőt kértek a tornára, az igénylések 59%-a Németországon kívülről érkezett. Az UEFA arról is beszámolt, hogy a hazai drukkerek mellett a legtöbb belépőre Törökországból, Magyarországról, Angliából, Albániából és Horvátországból csapnának le.

Ahol a kereslet meghaladta a rendelkezésre álló jegyek számát, ott sorsolásra kerül majd sor. A szurkolókat 2024. január végéig értesítik arról, hogy a jegyigénylésük ebben a szakaszban sikeres volt-e. Annak érdekében pedig, hogy a torna alatt ne legyenek üres helyek, a drukkereknek lehetőségük lesz arra, hogy a megvásárolt jegyeiket viszonteladásra kínálják a márciusban induló hivatalos UEFA EURO 2024 viszonteladási platformon.

Az UEFA felhívja a figyelmet, hogy a tikettek értékesítése kizárólag az EURO2024.com oldalon keresztül történik, más forrásból senki ne vegyen belépőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.