Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Június 06. 22:30, hétfő | Helyi
Forrás: a szervezők

A halak húzták a rövidebbet Nyergesben

A halak húzták a rövidebbet Nyergesben

Kardos Tamás Emlékverseny néven rendezett megmérettetést fogyatékkal élő horgászok részére június 4-én a Mozgássérültek Tolna Megyei Egyesületének Dombóvári Csoportja és a Nyergesvölgyi Horgászegyesület.

Húszan neveztek be a reggel 8 órától délig tartó versenybe. Igyekezetük eredményeként amur, ponty és kárász került a haltartókba, és bár az időjárás kegyes volt a horgászokhoz, mégis volt, akinek semmit sem sikerült fognia.

Az első helyezést Mátrai István szerezte meg 10,28 kg-os eredménnyel, második lett Tóth Lajos, akinek 4,38 kg halat sikerült kifognia, míg a harmadik helyen 3,96 kg-mal Varsányi Sándor végzett. Három kiló fölött fogott még Héjjas József, így övé lett a negyedik helyezés. Különdíjban részesült Martinka Rudolf - neki sikerült a legkevesebb mennyiségű mért halat fognia - és Blázsovits Zsolt a szervezésben, rendezésben végzett munkájáért.

Az eredményhirdetést követően az esőbeállónál minden résztvevőt és kísérőjét egy tál pörkölttel, ásványvízzel és kávéval vendégelték meg a szervezők. A verseny rendezéséhez a város önkormányzatának civil keretéből kapott támogatást a Mozgássérültek Egyesületének dombóvári csoportja.

Az önkormányzaton túl több helyi vállalkozó és magánszemély támogatta még a verseny megrendezését, melyért ezúton is köszönetet mondanak a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.