Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Július 22. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ellopott értékek nagy része előkerült

Az ellopott értékek nagy része előkerült

A dombóvári rendőrök gyorsan nyomára bukkantak annak a tolvajnak, aki egy helyi ház melléképületéből lopott el értékeket.

Egy helybéli férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2023. július 12-én este nyolc óra és másnap reggel hat óra közötti időben a bekerített udvarban lévő melléképületéből lopott el különböző szerszámokat, alkatrészeket. A portára a kerítésen átmászva jutott be a tettes, majd a melléképület ajtajának üvegezését betörve az épületbe. Onnan eltulajdonított egy fúrógépet, a hozzá tartozó fúrószárakkal, valamint egy motor akkumulátorát, egy kulcskészletet és egyéb alkatrészeket, a sértettnek ezzel közel 250 ezer forint kárt okozva.

A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett személyleírás alapján hamarosan eljutottak egy 52 éves dombóvári férfihoz, akinek a lakásán meg is találtak egy, a melléképületből származó akkumulátort. Ezután a férfit elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A kutatások során az ellopott értékek nagy része előkerült, azokat a napokban visszaadták a nyomozók a tulajdonosnak.

Az ügyben lopás bűntett elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.