Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik betörtek a csanádpalotai orvosi rendelőbe. Az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna a betörők.

Vasárnap jelentették a rendőrségen, hogy betörtek a csongrádi kisváros orvosi rendelőjébe. A tolvajok monitorokat vittek magukkal. Nem sokkal később kiderült, hogy egy helyi büfét is feltörtek vasárnapra virradó éjjel, ahonnan pénzt és italokat vittek el.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a két betörőt: egy 29 és egy 48 éves férfit. Elfogásuk után a fiatalabb férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna, a 48 éves társa ellen folyamatban lévő büntetőügyben.

Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ellopott monitorok a lefoglalás után visszakerültek az orvosi rendelőbe. (rá)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 16:09, hétfő | Kék hírek

Cégei bevételeit gyermeke számlájára utalta, vádat emeltek ellene

El akarta kerülni az adófizetést, ezért kiskorú gyermeke bankszámlájára utaltatta cégei bevételét egy férfi, az ügyészség vádat emelt ellene.

2022. Június 27. 11:04, hétfő | Kék hírek

Részegen ült autóba, össze is tört több kocsit

Ittas járművezetés miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki súlyos fokban ittas állapotban kisodródott az úttestről és anyagi kárral is járó balesetet okozott.

2022. Június 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Különös módszerrel lopott a 43 éves nő

Öt percen belül elfogták a nagykőrösi rendőrök azt a nőt, aki két aranyékszert lopott egy helyi üzletből. Személyleírás alapján megtalálták, ahogyan a gyűrűk is előkerültek.

2022. Június 26. 18:05, vasárnap | Kék hírek

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy magyar drogdíler

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy, a napokban elfogott magyar drogdíler. A rendőrségi akció során 20 ezer adag kábítószer piacra kerülését akadályozták meg - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.