Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 25. 12:35, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Baleset miatt teljes útzár az M1-es autópályát a 32-es kilométernél

Baleset miatt teljes útzár az M1-es autópályát a 32-es kilométernél

Teljesen lezárták az M1-es autópályát a 32-es kilométernél, Herceghalom térségében Győr felé, mert egy kamion átszakította a szalagkorlátot - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon haladó szerb kamion nekiütközött a leállósávban álló járműnek, átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon állt meg, elfoglalva az egész pályatestet. A balesetben senki sem sérült meg.

A baleset miatt a Győr felé tartó forgalmat a M0-ás autóútról az 1-es főútra terelik, majd a járművek a bicskei felhajtónál térhetnek vissza az autópályára. A torlódás több kilométeres az Útinform információi szerint.

A Budapest felé vezető oldalon két sávban, de lassan halad a forgalom, mert szennyeződés került az útburkolatra, ezért torlódásra, 15-20 perces menetidő-növekedésre kell számítani.

Címkék: Autópálya, baleset, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.