Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 09. 11:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Betörés-sorozat felderítése

Betörés-sorozat felderítése

Hengerzár törés volt a fő profilja annak a 36 éves, büntetett előéletű, dombóvári férfinak akit november 6-án vettek őrizetbe a dombóvári nyomozók.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított alig több, mint két hét alatt több üzletbe tört be a városban anyagi haszonszerzés céljával, illetve megpróbált bejutni az egyik óvoda és orvosi rendelő épületébe valamint az egyik párt helyi irodájába is.

Az elkövetés során olyan egyedi módszerrel dolgozott több helyszínen is, melynek alapján a nyomozóhatóság a kezdetektől sorozatként kezelte az ügyet.

A betörések során minden olyan tárgy érdekelte az elkövetőt, melyet értékesíteni tudott-legyen az kerékpár, cigaretta, számítógép vagy sportcipő.

Azon már meg sem lepődtek a nyomozók, hogy az akkor már körözött bűnöző elfogásakor úgy nyilatkozott, hogy a motorkerékpár mellyel indulni készült szintén lopott volt.

A nyomozás adatai alapján a férfit 11 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, előzetes letartóztatását a bíróság november 8-án elrendelte.

Címkék: betörés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!