Városlista
2021. április 11, vasárnap - Zsolt, Leó

Hírek

2020. December 12. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Böjtös Zoltán rendőr főtörzsőrmester lett az év iskolarendőre Tolna megyében

Böjtös Zoltán rendőr főtörzsőrmester lett az év iskolarendőre Tolna megyében

A Dombóvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottja érdemelte ki a rangos elismerést.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított „Az iskola rendőre” program célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése, megszüntetése.

A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek. 2020-ban is országszerte elismerték azoknak az iskolarendőröknek a munkáját, akik kiemelkedően tevékenykedtek.

A Tolna megyében szolgálatot teljesítő rendőrök közül az iskola rendőre programban nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Böjtös Zoltán rendőr főtörzsőrmester – a Dombóvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottja - kapta meg a kitüntetést.

Az év iskola rendőre díjat Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes megbízásából 2020. december 11-én Dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át ünnepélyes keretek között az elismerésben részesülő kollégánknak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.

2021. Április 09. 10:29, péntek | Helyi

Elindult a Szuhay Sportcentrumban a kisterem felújítása

A parketta felújítása, a két vészkijárat, bejárat és az épület főbejáratánál lévő ajtó cseréje, valamint a csarnok komplett festése valósulhat meg.