Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2021. Április 04. 09:05, vasárnap | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Dombóvár új arculata és fotókiállítás a köztereken

Dombóvár új arculata és fotókiállítás a köztereken

Dombóvár város születésnapja alkalmából a városi hirdető hengereken informatív plakátokat, a háromoldalú hirdetőtáblákban és a Start Plázában fotókiállítást láthatnak a dombóváriak.

Dombóvár város születésnapja alkalmából teljesen új, modern arculattal készültünk, megváltozott a facebook-oldalunk és a www.dombovar.hu weboldal kinézete is.
Új köszöntő táblák kerültek ki mind az öt pontra, ahol be lehet lépni Dombóvárra.

Szíves figyelmükbe ajánljuk a városi hirdető hengereken kihelyezett informatív plakátokat, a háromoldalú hirdetőtáblákba helyezett képeket és a Start Pláza üvegfelületeit, melyet szintén a város évfordulója alkalmából öltöztettek fel.

A hengereken kihelyezett plakátokon Őri Ģábor, Beles Lajos, Lösch Kornél, Ollé Róbert, Varga Szilvia, Németh Balázs fotói, továbbá a Helytörténeti Gyűjtemény, a Földi István Könyvtár archívumából válogatott fotók láthatóak, illetve Erky-Nagy Tibor, Gábor Sándor, Őri Gábor és Weich Éva további fotókkal segítette a plakátok összeállítását.
A háromoldalú hirdetőtáblákba kihelyezett képeket pedig a "Légy Képben!" Fotóklub kiállítóinak - Barta Ferenc, Csík Gabriella, Magyarics Szilvia, Nagy Csaba (klubvezető), Vértes Zoltán - köszönjük. További kiállítóink: Őri Gábor, Tilinger Sándor, Wéber József.
A Start Plázában Tilinger Sándor és Horváth Huba fotói láthatók, köztük az "Örökségünk" c. országos fotópályázaton I. díjas fotója.

Minden közreműködőnek köszönjük a képeket!

Dombóvár Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 09:14, péntek | Helyi

Pályázat dombóvári, helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújításának támogatására

Dombóvár Város Önkormányzata pályázatot hirdet vissza nem térítendő önkormányzati támogatás elnyerésére.

2021. Április 16. 08:00, péntek | Helyi

Vezetéstől eltiltott, ittas dombóvári sofőrt vettek őrizetbe a rendőrök

Somon állították meg a 21 éves férfit.

2021. Április 15. 14:34, csütörtök | Helyi

Áramszünet várható Dombóvár egyes részein április 20-án

Az alábbi helyeken és időpontokban lesz áramszünet a szolgáltató tájékoztatása szerint városunkban április 20-án korszerűsítés, fejlesztések miatt:

2021. Április 15. 08:33, csütörtök | Helyi

Fekete Istvánról a Kalendáriumban

Dózsa-Kádár Dóra műsorvezető riportot készített Bodó Imre múzeumalapítóval. A beszélgetés április 16-án (pénteken) 15 órától lesz hallható a Kossuth Rádió Kalendárium című műsorában.