Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2020. Július 29. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Dombóváron is megépülhet a sportpark

Dombóváron is  megépülhet a sportpark

Több év sikertelensége után Dombóváron is megnyílt a lehetőség egy úgynevezett „D” típusú sportpark kialakítására a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program 4. ütemének köszönhetően.

A fejlesztési helyszínek kijelölésekor fő szempont volt a korábbi döntésekből kimaradt, illetve a Magyar Falu Programban ez idáig még nem támogatott települések felkarolása. A dombóvári projekt előkészítése is hamarosan kezdetét veszi.

Az egészséges életmódot támogató beruházás révén a sportolni vágyóknak további lehetőségük nyílik a városban a szabadtéri testmozgásra. A park eszközei egyebek mellett húzódzkodásra, has- és hátizom-erősítő gyakorlatokra, illetve lépcsőzésre is alkalmasak lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 18:28, kedd | Helyi

Sikeresen vizsgáztak a kurdi önkéntes tűzoltók az újraminősítő gyakorlatukon

Továbbra is önállóan beavatkozó tűzoltó egyesületként működhetnek tovább a kurdiak önkéntesei, az augusztus nyolcadikán, délelőtt kilenc órakor kezdődő sikeres gyakorlatukat követően.

2020. Augusztus 11. 15:57, kedd | Helyi

90. születésnapja alkalmából köszöntötték Zóka Istvánné Marika nénit

Zóka Istvánné Marika nénit 90. születésnapja alkalmából Pintér Szilárd polgármester és Gyarmatiné Kiss Éva, a körzet képviselője köszöntötték.

2020. Augusztus 11. 08:50, kedd | Helyi

Ezerkétszáz szalmabála égett Szárász és Egyházaskozár között

Ezerkétszáz lángoló kockabálához riasztották vasárnap délután Tolna-és Baranya megye tűzoltóit a Baranya megyei Szárász és Egyházaskozár között található 65193-as út, ötödik kilométeréhez.

2020. Augusztus 10. 15:48, hétfő | Helyi

Fekete István múzeumok és emlékhelyek Magyarországon

Az ajkai Fekete István Irodalmi Társaság gondozásában ismét megjelent az író emlékhelyeiről szóló bővített és javított kiadvány.