Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2020. Július 29. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Dombóváron is megépülhet a sportpark

Dombóváron is  megépülhet a sportpark

Több év sikertelensége után Dombóváron is megnyílt a lehetőség egy úgynevezett „D” típusú sportpark kialakítására a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program 4. ütemének köszönhetően.

A fejlesztési helyszínek kijelölésekor fő szempont volt a korábbi döntésekből kimaradt, illetve a Magyar Falu Programban ez idáig még nem támogatott települések felkarolása. A dombóvári projekt előkészítése is hamarosan kezdetét veszi.

Az egészséges életmódot támogató beruházás révén a sportolni vágyóknak további lehetőségük nyílik a városban a szabadtéri testmozgásra. A park eszközei egyebek mellett húzódzkodásra, has- és hátizom-erősítő gyakorlatokra, illetve lépcsőzésre is alkalmasak lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 14:03, hétfő | Helyi

A héten szállítják a zöldhulladékot Dombóváron

A héten aktuális a zöldhulladék szállítás, kérjük Önöket, átlátszó zsákokba gyűjtve helyezzék ki az elszállíttatni kívánt zöldhulladékot a megszokott hulladékszállítási napon reggel 6 óráig.

2021. Június 13. 10:53, vasárnap | Helyi

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából köszöntötték

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából, valamint neve napján Pintér Szilárd polgármester és Horváth József Lászlóné önkormányzati képviselő köszöntötték.

2021. Június 12. 08:00, szombat | Helyi

170 millió forintból újul meg a Dombóvárt Hőgyésszel összekötő útszakasz

Idén év végéig több mint 6,5 milliárd forintból valósulnak meg útépítési, -felújítási beruházások Potápi Árpád János választókerületében, Tolna megyében.

2021. Június 10. 09:00, csütörtök | Helyi

Tájékoztatás a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről

Az alábbiakban a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről olvashatnak tájékoztatást: