Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2017. November 12. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Elütött egy biciklist, majd elhajtott

Elütött egy biciklist, majd elhajtott

A győri rendőrök szemtanúk jelentkezését várják egy közúti közlekedési baleset ügyében.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

A nyomozás adatai alapján ismeretlen járművezető ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű - feltehetően - személygépkocsival közlekedett november 5-én 15 óra körül Győrben, a Páva utcában. Közlekedése során a Venyige útról a József Attila útra történő balra kanyarodása során -eddig tisztázatlan okból -nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező kerékpárosnak, akivel összeütközött. A kerékpáros az ütközést követően elesett és megsérült.

Az ismeretlen sofőr a járművével a helyszínről a József Attila út irányába segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki a látta a közlekedési balesetet, vagy a balesetet okozó gépjármű vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 18:11, szerda | Belföld

Mérsékelten javulhat az aszályhelyzet a hétvégétől

A következő három forró nap fokozott figyelmet igényel a vízügyes szakemberektől is, de az előrejelzések szerint a hétvégétől mérsékelten javulhat az aszályhelyzet

2022. Augusztus 17. 16:00, szerda | Belföld

Meg akart erőszakolni egy nőt, a rendőrök a neten tudták meg - Elfogták

A közösségi médiában fotótűzként terjedő támadást derítettek fel a debreceni rendőrök.

2022. Augusztus 17. 15:00, szerda | Belföld

Stagnál a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

Stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján szerdán.

2022. Augusztus 17. 13:03, szerda | Belföld

Megdobált egy vonatot egy szerelmi bánatban szenvedő férfi

Többször is megdobott egy vonatot, aminek az ablaka pókhálószerűen betört, a kőbányai rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.