Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Március 27. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: NAV, fotó: www.flickr.com

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

A NAV 2012 áprilisában vezette be az internetes ügyfélszolgálati időpontfoglalást, melynek segítségével az ügyfelek egyes adóügyeiket előre egyeztetett időpontban intézhetik.

Tavaly több mint 41 ezren keresték fel a NAV szekszárdi központi ügyfélszolgálatát. A nagy érdeklődés miatt érdemes előre időpontot foglalni az interneten, így elkerülhető a sorban állás, és kevesebb időbe telik az ügyintézés.

A NAV 2012 áprilisában vezette be az internetes ügyfélszolgálati időpontfoglalást, melynek segítségével az ügyfelek egyes adóügyeiket előre egyeztetett időpontban intézhetik. Ügyintézési időpontok foglalására a leggyakrabban intézett ügytípusok esetében van lehetőség: adókártya, adóigazolás, jövedelemigazolás, illetőségigazolás igénylése, ügyfélkapunyitás, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés. Időpontot foglalni legfeljebb két hétre előre, és legkorábban a foglalás utáni második napra lehetséges.

A NAV honlapján először ki kell választani, hogy mely ügyfélszolgálatot választja az ügyfél, majd meg kell adnia az intézendő ügy típusát, ezután választhatja ki a számára kedvező, szabad időpontot. Ha az ügyfél megadja e-mail címét, elektronikus visszaigazolást kaphat az időpontfoglalás részletes adatairól. Nemcsak személyesen, hanem meghatalmazott, illetve képviselő által is lehet időpontot foglalni.

Bővebb tájékoztatás kérhető telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszerén a 06-40/42-42-42-es telefonszámon, valamint ügyfélszolgálatainkon. A legfontosabb tudnivalók a NAV honlapján, a www.nav.gov.hu-n is megtalálhatók.

Mózsik Szilvia
sajtóreferens

Címkék: adó, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.