Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. Szeptember 16. 08:29, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hétfőn két tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói

Hétfőn két tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói

Délelőtt egy személygépkocsi sodródott le az úttestről Kaposszekcsőnél, a 611-es úton.

Műszaki mentések:
Délelőtt egy személygépkocsi sodródott le az úttestről Kaposszekcsőnél, a 611-es út hetedik kilométerszelvényénél. Az autóban egy fő utazott, aki önerőből hagyta el a járművét. A műszaki mentéshez a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság két fecskendőjét riasztották. A beavatkozásban részt vevő rajok áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen félpályás útzár volt érvényben. A balesetezett személyautót a kiérkezett autómentő szállította el.

Délután egy munkagép középnyomású gázvezetéket vágott át Dombóváron. A helyszínre a rendőrség, a gázszolgáltató és az áramszolgáltató szakemberi mellett a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik folyamatosan gázkoncentráció méréseket végzek. Az érintett utcát lezárták és lakosságvédelmi intézkedés keretében tájékoztatták a lakosságot. A gázszolgáltató szakemberei a sérült részt kiszakaszolták, majd csőszorítóval elszorították.

A reggeli órákban egy járműforgalmat veszélyeztető, nagy méretű leszakadt faághoz riasztották a tűzoltókat Tolna Mözsön, a Szent István utcába. A műszaki mentéshez érkezett tolnai önkormányzati tűzoltó egységek egy motoros láncfűrész segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát.

Tűzesetek:
Reggel a Baranya megyei Szalatnakra segítségnyújtásra riasztották a bonyhádi hivatásos tűzoltókat, ahol egy 100 négyzetméteres lángokban álló istálló oltásánál avatkoztak be a tűzoltó rajok.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 11:32, péntek | Helyi

Kiállítás a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központban Reflexiók OnlineTérben címmel

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

2021. Január 21. 11:44, csütörtök | Helyi

Fejlesztik a dombóvári ipari parkot 255 millió forintból

Pintér Szilárd polgármester kiemelte, elsődleges cél a barnamezős területen az infrastrukturális fejlesztés, valamint a zöldmezős terület közművesítése hat hektáron.

2021. Január 21. 09:00, csütörtök | Helyi

A Pénzügyi-Biztosítási Tanácsadó Iroda profi szakértelemmel segíti ügyfeleit Dombóváron

Nézzük át és tegyük rendbe a szerződéseit! Hívjon, segítek! Tel.: 06-30/901-0644

2021. Január 19. 13:21, kedd | Helyi

Jó bulinak gondolta a szoborrongálást az attalai és a dombóvári fiú

A dombóvári rendőrök rövid időn belül azonosították a Szállásréti tó partján felállított szobor rongálóit, két 15 éves fiút.