Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 24. 11:31, hétfő | Életmód
Forrás: Szalontai Tünde

Hogyan lehet tökéletes és jól működő párkapcsolatunk?

Hogyan lehet tökéletes és jól működő párkapcsolatunk?

Mi, nők, sokszor csak az első randik alatt teszünk meg mindent a kiszemelt pasiért, pedig a már meglévő kapcsolat életben tartása is legalább olyan fontos.

Nézzünk néhány tippet, hogyan maradhat mellettünk az, akivel már egy ideje együtt vagyunk!

A férfiak többsége csupán szeretne gondtalanul szeretkezni, jókat enni és inni, olykor egy jót humorizálni és legfőképpen szabadnak maradni. Sajnos nem könnyítjük meg a dolgukat, ugyanakkor ők sem mindig tudnak kiigazodni rajtunk. Szeszélyesnek, hisztisnek titulálnak bennünket a teremtés koronái, s lássuk be – olykor valóban nem könnyű minket, nőket, követni.

Mit tegyünk, hogy ne rabsággá váljon az adott kapcsolat, hanem örökké, de legalábbis jó sokáig imádjanak bennünket?

Hogyan lehet tökéletes és jól működő párkapcsolatunk?

Nyugalom
A férfiak számára fontos, hogy egy kapcsolat lehetőleg nulla, de legalábbis minimális számú konfliktust tartalmazzon. Sokszor hangzik el egy adott probléma megbeszélésének kapcsán: igazad van, drágám, amely szabadfordításban annyit tesz, kérlek, én csak egy kis nyugalmat szeretnék. A megoldás nem az, hogy órákig hisztériázunk, hanem röviden, pontosan vázoljuk, mi a bajunk. Higgyük el, a férfi meg fogja érteni. Fölösleges órákon át tartó vitákkal, veszekedésekkel bántani egymást. A férfi ilyenkor elrohan, és nem azért teszi, mert nem szeret minket, hanem menekül a konfliktus elől. Okosabb, tehát, ha higgadtan érvelünk, és a szenvedélyt tartogassuk az esetleges békítő szexre!

Törődés
A szeretett pasival hajlamosak vagyunk túl sokat törődni, ami egy bizonyos pontig nem baj, hiszen a férfiak nem szeretnek játszmázni, szeretik, ha minden egyértelművé van téve a számukra. Ugyanakkor, ha minden lépését koordináljuk, és nem hagyunk neki szabad teret, az a férfit az őrületbe kergeti egy idő után. Megoldás, hogy ha látjuk, hogy valami problémája van, adjunk neki kis időt ahhoz, hogy lehiggadhasson, és hagyjuk, hogy ő maga vázolja nekünk, mi a baj (például munkahelyi konfliktus). Vegyük észre, hogy a férfiak büszke lények, nehezen viselik, ha rájövünk arra, hogy ők sem mindig erősek. Ezenkívül hagyjuk, ha van hobbijuk, abban ők kiteljesedhessenek.

Hogyan lehet tökéletes és jól működő párkapcsolatunk?

Szex
A kérdés ki és megkerülhetetlen, a férfiak igenis szeretnek szeretkezni. A legrosszabb, amit elkövethetünk, hogy egész egyszerűen „elfelejtünk” szeretkezni. Merthogy megkaptuk az imádott pasit, elkényelmesedünk és megfeledkezünk arról, hogy a szexuális vágyat fenntartsuk. Könnyebb dolgunk van pedig, mint hinnénk, a pasik ugyanis a lehető legkisebb mértékben sem törődnek a narancsbőrrel, a pár plusz kilóval, amit esetlegesen a boldog kapcsolatban az elején felszedtünk. Ők kívánatosnak látnak bennünket és igenis, szeretkezni akarnak velünk. Nincsenek különleges vágyaik, nem várják el tőlünk, hogy tökéletesek legyünk. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy a szextől való megvonást vezetjük be egyfajta „zsarolóeszközként”. Igenis, szeretkezzünk nagyokat, ha már miénk az a pasi!

Programok
A legrosszabb, amit tehetünk, hogy mindenáron azt akarjuk elérni sokszor, hogy minden hobbinknak közösnek kell lennie. Ha a férfi horgászni szeret, mi pedig gyűlölünk a tóparton egy halom szúnyog kellős közepében ücsörögni, és ilyenkor a mosolyunk sem teljesen őszinte, akkor ne tegyük. Szervezzünk csajos programokat, míg a férfi is találkozik egy baráti sörözésre a haverjaival, netán fiús hobbijainak hódol. Ha azonban örömmel veszünk részt ezekben, a férfiak nagy része díjazni fogja ezt. Nem kell mindig közösen színházba, moziba sem járnunk, de ha találunk közös hobbit, az természetesen előny. A lényeg, hogy semmi olyat ne erőltessünk a másikra, amit nem szeretne. Meghittebb közös program például egy hosszú őszi séta és egy nagy beszélgetés, ölelkezéssel, a férfi nem igényel extrém programokat állandóan.

Hogyan lehet tökéletes és jól működő párkapcsolatunk?

Ha figyelünk arra, hogy a férfiak semmi mást nem szeretnének, csak azt a nőt látni, aki az első napokban voltunk, akkor minden gond elsimul. Mert a férfiak nem extrém programokat, nem egy tökéletes nőt akarnak a kapcsolatban, csak azt, hogy megértsük őket, és szeressük őket saját magukért, ahogyan ők is teszik ezt velünk. Szeretnek bennünket tökéletlenül, kócosan, reggel, ha, mi nők, hagyjuk!

És mi – hagyjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.