Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. December 02. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Huszonöt millió forint gyűlt össze világsztárok dedikált macijaival

Huszonöt millió forint gyűlt össze világsztárok dedikált macijaival

Huszonötmillió forintos rekordösszeg gyűlt össze a VII. Jótékonysági Maci Aukción, amelyen Jennifer Lawrence, Jamie Foxx és Ashton Kutcher amerikai színészek dedikált plüssmedvéi is új gazdára találtak.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány idei jótékonysági árverésének felajánlásai közül Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő és Jamie Foxx amerikai színész dedikált plüssmackói 1-1 millió forintért, míg Ashton Kutcher medvéje 650 ezer forintért kelt el - közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint az idei aukción a világsztárok felajánlásai ellenére a magyar hírességek személyes tárgyai sokkal népszerűbbek voltak.

A Dargay Attila özvegye által felajánlott tárgyak 3 millió forintért találtak új gazdára, de ugyanennyiért keltek el Lovasi András és Nyilasi Tibor medvéi és személyes tárgyai is. Emellett milliós nagyságrendben árverezték el a Péterfy Bori, Charlie, Deák Bill Gyula, Deák Kristóf és Mácsai Pál által felajánlott plüssmedvéket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.