Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Március 23. 09:27, hétfő | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Infodombóvár és digitális Szuperinfó - most online visszük házhoz az infót!

Infodombóvár és digitális Szuperinfó - most online visszük házhoz az infót!

Új kihívásokra új megoldásokat kínálunk, mert mindenki egészsége a legfontosabb!

A Dombóvár és körzete Szuperinfó kiadója az iroda nyitva tartását, valamint a papír alapú újság terjesztését a koronavírus-járvány terjedésének lehetséges csökkentése, és mindannyiunk egészségének megóvása érdekében átmenetileg felfüggeszti!

A www.infodombovar.hu és a www.infotamasi.hu helyi információs oldalaink vírusmentesen, és a lehető leggyorsabban segítik a hiteles információközvetítést.

Korábbi Szuperinfó újságaink olvashatók itt:
https://www.infodombovar.hu/olvasosarok

Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Most van itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy segítsünk egymáson, hogy a fontos és hiteles információkat megbízhatóan adjuk tovább azoknak is, akik nem használnak közösségi médiát, akiknek nincs okostelefonjuk, nincs internetkapcsolatuk. Ezért kérjük, hogy segítsék szüleik, nagyszüleik, az idősebb korosztály tájékoztatását az információk kreatív módon történő eljuttatásával.

Mostantól a Dombóvár és körzete Szuperinfó digitális verziójában, ill. a www.infodombovar.hu és infotamasi.hu mobiloptimalizált hírportáljainkon minden koronavírushoz kapcsolódó, közérdekű információt, tájékoztatót, közleményt, felajánlást INGYENESEN jelentetünk meg!

Várjuk azon önkormányzatok, egészségügyi intézmények, közintézmények, civil egyesületek, vállalkozások, magánszemélyek jelentkezését, akik élnének ezzel a lehetőséggel. Legyen szó bármiről, ami másoknak segítség lehet a következő nehéz hetekben, hónapokban.

Ebben az időszakban különösen megnő az online kommunikáció szerepe, de nehézkes is összeszedni az információkat. Webes felületeinken gyorsan, összeszedetten találja meg az infókat, valamint rugalmasabb is tud lenni, mint egy hetilap, mivel egy-egy tájékoztató hossza nem olyan korlátozott, mint a nyomtatott újságban. Meggyőződésünk, hogy a nyomtatott újság és a portál jól kiegészítik egymást, most azonban az egészség mindenek előtt!

Hirdetés feladáshoz látogasson el online irodánkba, a www.dombovariszuper.info oldalra, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Email: dombovar.iroda@szuperinfo.hu

Tel.: 06-20-371-6398, 06-20-980-7788

Facebook oldalaink:
https://www.facebook.com/infodombovar
https://www.facebook.com/szuperinfo.dombovar
https://www.facebook.com/infotamasi

A beküldött anyagokat rövid időn belül közzétesszük, és folyamatosan igyekszünk megoldani és fejleszteni az információk eljuttatását, melyhez kérjük szíves türelmüket!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:00, hétfő | Helyi

Unokázós csalók bukkantak fel Dombóváron

Idős személyeket próbáltak tévedésbe ejteni.

2020. Szeptember 21. 08:19, hétfő | Helyi

A buszmegállóban várakozva lopta el ismerőse pénzét

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 55 éves naki nővel szemben folytattak lopás vétség elkövetése miatt.

2020. Szeptember 17. 22:34, csütörtök | Helyi

A Kaposmenti Magazin szeptember 15-i adása

Vállalkozói fórum a szakképzésről, Dombóvár díszpolgára lett Molnár István, új játszótér Kurdon, helyi fotósok alkotásaiból nyílt kiállítás a Tinódi Házban.

2020. Szeptember 17. 08:24, csütörtök | Helyi

Újabb értékes információkra bukkantak a régészek Dombóváron

Idén nyáron is folytatódott a régészeti munka.