Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Szeptember 01. 08:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Berki Zsolt

Jubileumi sporttalálkozó Gunarasban

Jubileumi sporttalálkozó Gunarasban

Augusztus 27-én két híres egykori magyar válogatott birkózó látogatta meg volt klubtársát, Magyarosi Zoltánt Dombóváron, Gunarasban.

Az ismert helyi birkózó, Magyarosi Zoltán annak idején Dombóváron kezdte kötöttfogású birkózó pályafutását, később Újpesten, majd Csepelen sportolt. A Tolna megyei birkózó tehetségére az akkori szövetségi kapitány, Dr. Hegedűs Csaba is felfigyelt.
Magyarosi 35 évvel ezelőtt lépett először szőnyegre csepeli színekben. Ebből az alkalomból két egykori klubtársa látogatta meg. Az ünnepség vendégei Tóth Gábor, a korábbi híres válogatott szabadfogású birkózó, valamint a szintén híres válogatott kötöttfogású egykori birkózó, jelenleg a magyar női birkózó válogatott szövetségi kapitánya, Gulyás István voltak.

Berki Zsolt

Címkék: birkózás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.