Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2018. Február 02. 13:46, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kétszer is ugyanott kapták el az ittas vezetőt 24 órán belül

Kétszer is ugyanott kapták el az ittas vezetőt 24 órán belül

24 órán belül kétszer, ugyanott intézkedtek egy 57 éves kocsivezetővel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság járőrei, akinél felmerült az ittas járművezetés gyanúja.

Az egyenruhások először január 31-én 15 óra 15 perckor, majd másnap 9 óra 20 perckor Zalaegerszegen a Hatházi úton igazoltattak egy 57 éves zalaboldogfai férfit, aki Renault Clio típusú személyautóval közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami mindkétszer pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították, majd járművezetői engedélye elvételét követően, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta a rendőröknek, hogy előbb az otthonában, majd egy vendéglátóhelyen fogyasztott szeszes italt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kezdeményezi a zalaboldogfai sofőr őrizetbe vétele mellett, a gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket