Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ki látta a menekülő haldoklót?

Ki látta a menekülő haldoklót?

Nagy erőkkel keresnek egy férfit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Pusztamonostoron. Az 54 éves ember öngyilkossági szándékkal mérget ivott, majd a segítségére siető mentősök elől elmenekült - értesült a HavariaPress.

A mentőket kedden dél körül riasztották a pusztamonostori férfihoz, aki - feltehetően öngyilkossági szándékkal - valamilyen mérgező folyadékot ivott. Mielőtt megérkeztek a mentők, a férfi eltűnt.

Feltehetően életveszélyes állapotban van, ezért a rendőrök nagy erőkkel keresik a 165 centi magas, zömök testalkatú, rövid, sötét hajú, kopaszodó férfit, aki sötét melegítőalsót és feliratos sötét pólót viselt.

Címkék: elmenekül

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 16:09, hétfő | Kék hírek

Cégei bevételeit gyermeke számlájára utalta, vádat emeltek ellene

El akarta kerülni az adófizetést, ezért kiskorú gyermeke bankszámlájára utaltatta cégei bevételét egy férfi, az ügyészség vádat emelt ellene.

2022. Június 27. 11:04, hétfő | Kék hírek

Részegen ült autóba, össze is tört több kocsit

Ittas járművezetés miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki súlyos fokban ittas állapotban kisodródott az úttestről és anyagi kárral is járó balesetet okozott.

2022. Június 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Különös módszerrel lopott a 43 éves nő

Öt percen belül elfogták a nagykőrösi rendőrök azt a nőt, aki két aranyékszert lopott egy helyi üzletből. Személyleírás alapján megtalálták, ahogyan a gyűrűk is előkerültek.

2022. Június 26. 18:05, vasárnap | Kék hírek

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy magyar drogdíler

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy, a napokban elfogott magyar drogdíler. A rendőrségi akció során 20 ezer adag kábítószer piacra kerülését akadályozták meg - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.