Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. Szeptember 30. 16:53, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Klippremier: Gájer Bálint – Még van idő - VIDEÓ

Klippremier: Gájer Bálint – Még van idő - VIDEÓ

Gájer Bálint, vagy ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik: "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával rukkolt elő.

Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.

Gájer Bálint fellépései mellett folyamatosan dolgozik új dalain is, melynek eredményeként 2020 áprilisában jelenik meg negyedik nagylemeze. Az album első dalával, a “Törj ki a mából” című felvétellel tavaly már találkozhatott a közönség.

A dinamikus hangszerelés után Bálint most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával örvendezteti meg a rajongóit. A felvétel hangulata kicsit borongós, de csak a hallgatón múlik, hogy melyik utat választja: hagyja győzni a bánatot, vagy csak azért is felülkerekedik rajta, és a boldogság keresését választja?

https://www.facebook.com/gajerbalinthivatalos/

https://www.instagram.com/gajerbalint/?hl=hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.