Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Március 18. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatták George Clooney-t

Letartóztatták George Clooney-t

Tüntetésen vett részt, és át akart törni a rendőrkordonon, ezért letartóztatták George Clooney-t. A sztár már szabadlábon van, és kifejezetten örül, hogy bilincs került a kezére.

Édesapjával és más aktivistákkal együtt letartóztatták Washingtonban George Clooney-t, miután egy tüntetésen megpróbált áthatolni a rendőrségi kordonon. A színész azért ment tiltakozni az Egyesült Államok fővárosába, hogy felhívja rá a figyelmet: Szudánban a kormány ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket gyilkol, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

A sztárt a rendőrök bilincsbe verve, rabszállító autóval vitték el a helyszínről apjával, valamint politikusokkal, szudáni állampolgárokkal és Martin Luther King fiával együtt, majd néhány óra múlva jelképes, 100 dolláros óvadék ellenében szabadlábra is helyezték. Ismerősei szerint Clooney kifejezetten örült neki, hogy letartóztatták, mert így még nagyobb figyelem irányult a szudáni eseményekre, szabadlábra helyezése után pedig még viccelődött is, ugyanis amikor megkérdezték, milyen volt a rács mögött, azt felelte: "Nagyon kemény... el lehet képzelni, milyen ezekkel az alakokkal egy cellában lenni."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.