Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 08. 15:06, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Kiskorú gyerekeiket rontották meg a perverz ceglédi szülők - a nagypapa is beszállt

Kiskorú gyerekeiket rontották meg a perverz ceglédi szülők - a nagypapa is beszállt

Megkezdődött a Budapest Környéki Törvényszéken kedden az a per, amelyben egy ceglédi házaspárt és a férfi apját a család két kiskorú gyermekének molesztálásával, szexuális zaklatásával vádolják -

tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t. Gyimesi Kinga közölte: a családot a házaspár erősen kifogásolható életvitele miatt 2010. február 16. óta gondozta a Ceglédi Gyermekjóléti Központ. Az első- és a harmadrendű vádlott (a férj és a feleség) is italozott, gyakran veszekedtek, verekedtek, és ennek két kiskorú gyerekük is a szemtanúja volt. Hogy előteremtsék a pénzt az ital beszerzésére, gyermekeiket lopásra bírták rá.

Az ügyészség szerint a szülők a kislány és a kisfiú jelenlétében többször pornográf tartalmú filmet néztek és közösültek egymással, majd 2011-től a lakásukon a kiskorú gyerekekkel rendszeresen szexuális kapcsolatot létesítettek. Emellett arra kényszerítették őket, hogy egymással is szexuális tevékenységet folytassanak. A férfi apja (a másodrendű vádlott) többször is látta, amikor a szülők a gyerekeikkel erőszakoskodtak, később pedig maga is bekapcsolódott a bűncselekménybe.

A vádirat szerint a szexuális zaklatás egészen 2013 tavaszáig folytatódott, ekkor a gyerekeket ideiglenesen nevelőszülőknél helyezték el.

Az első tárgyalási napon az iratismertetés mellett meghallgatták a vádlottakat, valamint felolvasták a róluk és a sértettekről szóló elmeorvosi, illetve pszichológiai szakvéleményeket - mondta a szóvivő.

A per május 4-én szakértők és tanúk meghallgatásával folytatódik.

Címkék: cegléd, molesztálás, per

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.