Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Október 20. 07:25, csütörtök | Belföld
Forrás: OrintPress

Mégsem lesz előrehozott kötelező díjhirdetés

Mégsem lesz előrehozott kötelező díjhirdetés

A Biztosítás.hu internetes alkusz információ szerint - az előzetes tervek ellenére - idén mégis október 30-án jelennek meg nyomtatásban a biztosítók kötelező tarifái.

Korábban azt írták, hogy mivel október 30-a idén vasárnapra esik, a PSZÁF szerette volna az autósok érdekében úgy módosíttatni a KGFB törvényt, hogy a díj idén két nappal korábban, azaz 28-án pénteken kerüljön közzétételre.Erre azonban az idei díjhirdetés előtt már nem kerül sor. A MABISZ mai konferenciáján bejelentették: a vasárnapi megjelenés miatt a díjak a Bors-ban és a Nemzeti Sportban fognak megjelenni. Ez ugyan nem a legjobb megoldás, de a biztosítótársaságok a gyilkos verseny miatt egy perccel sem merik korábban kiadni tarifáikat, mint azt számukra a jelenleg hatályos törvény előírja. A Biztosítás.hu szerint ezzel igen rövid idő marad a kötelező biztosítási díjak alkuszok általi leprogramozására, de a portál azt ígéri, november elsején már kalkulálni tudnak a díjaikat ellenőrizni kívánó autósok.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.