Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2012. Május 21. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyomorog a magyar színész

Nyomorog a magyar színész

Filléres gondjai vannak Ganxsta Zolee apjának. Örül, ha ennivalóra jut a szerény nyugdíjából.

Pénz, fellépések és asszony nélkül maradt Zana József, aki a nyugdíjazásáig volt a Vidám Színpad művésze. Mint mondja, alaposan meg kell húznia a nadrágszíjat, hiszen a színésznyugdíjak többsége alig éri el az 50 ezer forintot. Állítja, ilyen szempontból örül annak, hogy magányos, mert a nő is pénzbe kerül. "Nem jó, nem szeretek egyedül lenni, de így legalább nem kell költenem senkire. (...) Leadtam az igényeimből, megnézem azt, hogy mikor mit eszem. Mondhatni, fillérek jutnak csak ennivalóra" - panaszkodott a Blikknek a 73 éves színész.

Zana humorral igyekszik oldani a benne rejlő feszültséget, ám már most attól retteg, hogyan lesz képes fizetni télen a fűtésszámlát. Ezért már elkezdett szervezni egy előadói estet őszre, hogy annak a bevételeiből rendezhesse majd a fűtésszámlát. A szűkölködését mindenesetre nem tartja cikinek, mert - mint mondja - idehaza minden második ember ugyanúgy küszködik, akárcsak ő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.