Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2012. Április 03. 07:00, kedd | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Dombóváron rendezték meg a Tradícionális Shotokan Karate Szövetség (TSKSZ) idei Regionális Bajnokságát. A március 31-i versenyen nyolc egyesület hetvenhat sportolója mérte össze tudását.

A rendkívül erős mezőnyben hat arany-, öt ezüst- és kilenc bronzérmet szereztek az egyéni küzdelmekben a Dombóvári Karatesuli versenyzői, míg a csapatoknál egy első és három második helyezést. Az éremtáblázat élén a Paksi SE végzett, mögöttük a vendéglátók másodikak lettek. Első képünkön a csapat és a bírók.

A bajnokságra készülve március 25-én délelőtt Shihan Záborszky Zoltán vezetett edzőtábort Dombóváron a Karatesuli szervezésében, amelyen a kaposszekcsői Dombó-Karate Egyesület tagjait is vendégül látták. A dombóvári karatékák közül negyvenen vettek részt az edzőtáborban, harmincegyen pedig sikeresen teljesítették a délutáni övvizsga követelményeit is. Második képünkön az edzőtábor résztvevői.

További infók az egyesületről a honlapjukon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 18:02, szerda | Külföld

Újabb texasi városban tiltották be az abortuszt

A Texas állambeli Lubbock az eddigi legnagyobb olyan város az Egyesült Államokban, amely betiltotta az abortuszt és ezzel csatlakozott A meg nem született gyermekek menedékvárosa címet viselő városokhoz

2021. Május 05. 17:02, szerda | Belföld

Tíz éven belül eltűnhet a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége

Az elektronikus aláírás, e-hitelesítés széles körű elterjedésével a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége tíz éven belül eltűnhet - állítja a Netlock.

2021. Május 05. 16:10, szerda | Helyi

Elkészült a Lampert Gábor boksz edzőterem

Elkészült és már május 1-jén birtokba vették az első sportolók a Lampert Gábor Edzőtermet.

2021. Május 05. 16:09, szerda | Külföld

Olasz kormányfő: június második felétől életbe lép az európai zöldigazolvány

Világos és egyszerű szabályokra van szükség az európai és nemzetközi idegenforgalom újraindítására Mario Draghi olasz miniszterelnök szerint,