Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 03. 07:00, kedd | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Karate: regionális bajnokság, előtte edzőtábor és övvizsga

Dombóváron rendezték meg a Tradícionális Shotokan Karate Szövetség (TSKSZ) idei Regionális Bajnokságát. A március 31-i versenyen nyolc egyesület hetvenhat sportolója mérte össze tudását.

A rendkívül erős mezőnyben hat arany-, öt ezüst- és kilenc bronzérmet szereztek az egyéni küzdelmekben a Dombóvári Karatesuli versenyzői, míg a csapatoknál egy első és három második helyezést. Az éremtáblázat élén a Paksi SE végzett, mögöttük a vendéglátók másodikak lettek. Első képünkön a csapat és a bírók.

A bajnokságra készülve március 25-én délelőtt Shihan Záborszky Zoltán vezetett edzőtábort Dombóváron a Karatesuli szervezésében, amelyen a kaposszekcsői Dombó-Karate Egyesület tagjait is vendégül látták. A dombóvári karatékák közül negyvenen vettek részt az edzőtáborban, harmincegyen pedig sikeresen teljesítették a délutáni övvizsga követelményeit is. Második képünkön az edzőtábor résztvevői.

További infók az egyesületről a honlapjukon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.