Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Március 06. 13:17, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 2-án reggel hat óra előtt pár perccel érkezett bejelentés, hogy a 6532-es út mellett egy kocsi van az árokban.

Mint kiderült, egy 37 éves gyulaji férfi közlekedett Kurd irányából Dombóvár irányába autójával, amikor a 14-es kilométerszelvényhez érve - ismeretlen okból - letért a menetiránya szerinti jobb oldali árokba, ahol egy betongyámnak ütközve állt meg. A sofőr nem használta a biztonsági övet és súlyosan megsérült a balesetben. Esetében a szonda is pozitív értéket mutatott. Az ittas járművezetőt előállították kollégáink további mintavételre, vezetési jogosultságát felfüggesztették, jogosítványát bevonták és ellene büntető feljelentést tettek.

Március 3-án egy dombóvári nő okozott balesetet Kaposszekcsőn a Liget lakótelepen. Az Innovációs Központ irányából az Ipari parkhoz bevezető út kereszteződésének irányába közlekedett autójával. Haladása során az - Állj! elsőbbségadás kötelező- jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva hajtott be az útkereszteződésbe. Neki balról az Ipari úton a 611-es számú főút irányába közlekedett szabályosan egy kocsi, melynek vezetője észlelte a szabálytalanul kihajtó járművet, így fékezni kezdett. Ezzel egyidejűleg, a baleset elkerülése miatt a kormányt hirtelen balra rántotta. A manőver során az út mellett levő partra felhajtott, majd a gépkocsival oldalára borult. A két jármű nem ütközött össze. Személyi sérülés nem történt.

Március 5-én Gyulajon igazoltattak az egyenruhások egy 38 éves helyi férfit, aki egy rendszám nélküli Peugeot-val közlekedett. A nyilvántartó adatai szerint a kocsit a forgalomból korábban kivonták, azon biztosítás sem volt. Az autót vezető férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és ezév végéig a járművezetéstől eltiltották. A szabályszegőt a tamási rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ellene szabálysértési és büntető feljelentést is tettek.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.