Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Szeptember 18. 13:06, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Baleseti összefoglaló Tolnából. Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel járó és kilenc anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.

Vasárnap röviddel negyed hét után egy férfi közlekedett autóval a 65-ös főúton Szakály irányából Tamási irányába. A 33-as kilométerszelvényben egy jobbra ívelő kanyarban a nem megfelelő sebesség miatt elveszítette a járműve feletti uralmát, a szemközti oldalon letért az úttestről és árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A sofőr esetében pozitív értéket jelzett a szonda, ezért kollégáink előállították további mintavételre.

Vasárnap délután Döbröközön egy rosszul rögzített autó gurult az úttestre. Egy arra közlekedő autós látva a helyzetet, balra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést, ennek ellenére gurult neki a kocsi. Egy másik sofőr, szintén Döbröközön közlekedett autóval, nem tartott megfelelő mértékben jobbra, így egy kanyarban összeütközött a szemből érkező, megkülönböztető jelzést használó kocsinak. Mindkét jármű visszapillantótükre sérült.

Szombaton délután hat óra körüli időben, egy férfi közlekedett motorkerékpárral az 5601-es számú mellékúton az 56-os főút irányából Szálka irányába. Haladása során, a 2-es kilométerszelvénybe érve egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a motor irányítása felett és a jobb oldali füves útpadkára letérve árokba hajtott. A motoros nem használt bukósisakot, az esés következtében könnyebben megsérült.

Pénteken két anyagi káros baleset történt Szekszárdon. Egy autós nem adott elsőbbséget a védett úton, neki balról érkező kocsinak, így nekiütközött a Tartsay utcában.

A Létay Menyhért utcában egy parkolóban leállított autó bal oldalát rongálta meg egy ismeretlen jármű. Az ismeretlen sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Bonyhádon egy figyelmetlen sofőr a parkolóból hátramenetben kívánt kiállni, a manőver során egy álló autónak ütközött.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán egy autót vezető férfi szabálytalan sávváltás miatt egy másik kocsinak ütközött, a balesetben senki nem sérült meg.

zombaton a 6-os számú főúton történt egy vaddal ütközés. Majos belterületén egy kutya ugrott autó elé féktávolságon belül, így a sofőr az ütközést nem tudta elkerülni. A kutya a helyszínen kimúlt.

A hétvége alatt további tíz ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök. Két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, a többi esetben a mért eredmények alapján büntető feljelentést tettek és a vétkes sofőrök vezetési jogosultságát felfüggesztették.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.