Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2020. Május 27. 08:34, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Részegen két táblát kidöntve az árokban kötött ki egy dombóvári autós

Részegen két táblát kidöntve az árokban kötött ki egy dombóvári autós

A Dombóvári Rendőrkapitányságon ittas járművezetés vétség elkövetése miatt indítottak eljárást az ellen a helyi lakos ellen, aki részegen autójával lesodródott az útról és kidöntött két táblát.

Dombóvár egyik utcájában közlekedett 2020. május 22-én az esti órákban egy 28 éves helyi férfi az általa vezetett Volvóval, amikor az egyik kereszteződésben lesodródott az útról, és először kidöntött két – egy STOP közúti jelző- és az utca nevét jelző- – táblát, majd a bal oldali füves árokban állt meg. A rendőrök néhány percen belül a baleset helyszínére értek, ahol alkoholteszterrel ellenőrizték az autó sofőrjét, mely pozitív értéket mutatott.

A férfit további hiteles alkoholszondás ellenőrzésre előállították a rendőrségre, ahol kiderült, hogy ittas volt a baleset idején. A kocsi vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki az eset kapcsán, vele szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a dombóvári rendőrök. A kihallgatása során elismerte, hogy nagyobb mennyiségű alkoholt ivott, valamint azt nyilatkozta, hogy benézte a kanyart, és azért sodródott le az útról.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 08:48, kedd | Helyi

Soron kívüli véradást szerveznek Dombóváron

A növekvő igények miatt soron kívüli véradást szerveznek Dombóváron 2020. 07. 17-én, pénteken 9–16 óráig. Helyszín: Szent Lukács Kórház, 1. emelet. Minden véradót apró meglepetéssel várnak.

2020. Július 13. 15:59, hétfő | Helyi

Halmozta a szabályszegéseket, egy kerítés állította meg

Egy kocsolai férfi ellen indítottak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök, aki jogosítvány nélkül, ittasan közlekedett egy autóval, melyet ismerőse háza elől vitt el.

2020. Július 13. 10:15, hétfő | Helyi

Idén Dombóváron tartják a hagyományos Megyenapot

A Tolna Megyei Önkormányzat idén Dombóváron tartja a hagyományos Megyenapot tekintettel városunk ötven éves jubileumi évfordulójára.

2020. Július 10. 11:07, péntek | Helyi

Kigyulladt egy pótkocsi a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs határában

Csütörtök délután aratás közben gyulladt ki egy pótkocsi, a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs külterületén.