Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Április 05. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

A VV4 győztese majdnem a fogát is otthagyta nyereményautójában, amit még az RTL Klubtól kapott. Alekosz figyelmetlensége miatt szenvedett balesetet, a hirtelen fékezés következtében. Az autóban jelentős kár keletkezett.

- Mindig figyelmesen vezetek, igyekszem betartani minden szabályt, azonban ez most kevésnek bizonyult. Hátulról belejöttek a nyereményautómba, amiben jelentős kár keletkezett. Az autóm hátulja teljesen tropára ment, a lökhárító a felismerhetetlenségig roncsolódott. Ezelőtt még sohasem volt balesetem, így nagyon megijedtem. Olyan erővel csapódott belém a kocsi, hogy azt hittem, nem marad épen egyetlen porcikám sem. Az ütközés utáni pillanatban azt sem tudtam, hol vagyok, szó szerint sokkot kaptam - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki keményen a pénztárcájába nyúlhat, mire megjavítják az autóját, amit egyébként az RTL Klub visszakövetel tőle, hiszen a görög átpártolt a konkurens csatornához.

- Parkolóhelyet kerestem, és amikor végre hosszú idő után találtam egyet, hirtelen belefékeztem, hogy be tudjak állni, erre a mögöttem lévő kocsi belém jött. Egyértelműen az én hibám volt a baleset! Körülbelül kétszázezer forintos a károm, de a végösszeg majd akkor derül ki, ha elhozhatom a szervizből, ám arra még várhatok pár napot, addig jármű nélkül maradok - folytatta az okostojás.

- Nem hívott rendőrt a fiatalember, mivel az ő kára nem jelentős. Pénzt sem kért tőlem, pedig nem álltam volna ellen, hiszen miattam történt a karambol. Kiszálltam, beszéltünk pár mondatot a sráccal, megnéztük, hogy kit mekkora veszteség ért, majd továbbhajtottunk. Nekem természetesen le kellett mondanom minden aznapi programomat - mesélte a napilapnak a szerencsétlenül járt valóságshow-hős.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.