Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. Április 05. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

A VV4 győztese majdnem a fogát is otthagyta nyereményautójában, amit még az RTL Klubtól kapott. Alekosz figyelmetlensége miatt szenvedett balesetet, a hirtelen fékezés következtében. Az autóban jelentős kár keletkezett.

- Mindig figyelmesen vezetek, igyekszem betartani minden szabályt, azonban ez most kevésnek bizonyult. Hátulról belejöttek a nyereményautómba, amiben jelentős kár keletkezett. Az autóm hátulja teljesen tropára ment, a lökhárító a felismerhetetlenségig roncsolódott. Ezelőtt még sohasem volt balesetem, így nagyon megijedtem. Olyan erővel csapódott belém a kocsi, hogy azt hittem, nem marad épen egyetlen porcikám sem. Az ütközés utáni pillanatban azt sem tudtam, hol vagyok, szó szerint sokkot kaptam - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki keményen a pénztárcájába nyúlhat, mire megjavítják az autóját, amit egyébként az RTL Klub visszakövetel tőle, hiszen a görög átpártolt a konkurens csatornához.

- Parkolóhelyet kerestem, és amikor végre hosszú idő után találtam egyet, hirtelen belefékeztem, hogy be tudjak állni, erre a mögöttem lévő kocsi belém jött. Egyértelműen az én hibám volt a baleset! Körülbelül kétszázezer forintos a károm, de a végösszeg majd akkor derül ki, ha elhozhatom a szervizből, ám arra még várhatok pár napot, addig jármű nélkül maradok - folytatta az okostojás.

- Nem hívott rendőrt a fiatalember, mivel az ő kára nem jelentős. Pénzt sem kért tőlem, pedig nem álltam volna ellen, hiszen miattam történt a karambol. Kiszálltam, beszéltünk pár mondatot a sráccal, megnéztük, hogy kit mekkora veszteség ért, majd továbbhajtottunk. Nekem természetesen le kellett mondanom minden aznapi programomat - mesélte a napilapnak a szerencsétlenül járt valóságshow-hős.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.

2023. Május 24. 07:15, szerda | Bulvár

Vasvillával támadta a Google Street View autóját egy férfi Magyarországon

Nem tetszett neki, hogy őt és a környéket fotózza, leverte a kocsiról a kamerát.

2023. Május 22. 16:35, hétfő | Bulvár

Elütötte a vonat, de túlélte, óriási mázlija volt - Videó