Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

A hétvégén autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelyn. Győzike nagyobbik lánya súlyos gerincsérüléssel került az intenzív-osztályra.

Győzike teljes kétségbeeséssel nyilatkozott a Blikknek. A showman elárulta, lánya valóban súlyos balesetet szenvedett a Kishartyánba vezető 22-es úton. Evelyn még csak két hete szerezte meg jogosítványát, ám rokonai elmondása alapján a fiatal lány jól vezet. Egyes feltételezések szerint Győzike lányának autója elé egy vad ugrott, s ez okozta a balesetet. Mások szerint Evelyn túl gyorsan hajtott az "S"-kanyarba, s elvesztette az uralmát a gépkocsi felett. Egy azonban biztos, a tizenéves lány súlyos balesetet szenvedett. Az utóbbi időben sokat fogyott Gáspár lánynak a gerince sérült, így műtétre is szükség lesz. Evelyn mellett ott vannak szülei, ám Győzikének ma el kell mozdulnia lánya mellől, hiszen vár rá az adótartozása miatti tárgyalás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,