Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Február 21. 15:31, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Számos program a „Kultúrházak éjjel-nappal” rendezvényen

Számos program a „Kultúrházak éjjel-nappal” rendezvényen

Idén is csatlakozott a Tinódi Ház a tizenhárom éves múltra visszatekintő „Kultúrházak éjjel-nappal” című országos rendezvénysorozathoz. Február 16-án és 17-én a művelődési otthonban számos program várta az érdeklődőket.

Az első nap délutánján előbb a szenior örömtáncosok, majd a Latin Fever Csoport, azt követően pedig a Nita Dance Club bemutatóit nézhették meg a helybeliek, akik aztán a nyílt próbákon maguk is kipróbálhatták a különböző táncokat. A kulturális intézmény előterében kiállítások nyíltak a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán tanuló hallgatók szitanyomataiból, valamint helyi fotósok - Vértes Zoltán, Kerekes László, Szekeres Róbert és Balogh Norbert - gasztronómiai témájú fényképeiből, melyek március 11-ig tekinthetők meg. Az estét a város első slam poetry-versenye zárta.
Vasárnap Karinthy Frigyes „Tanár úr kérem” című darabját láthatta a közönség Oberfrank Pálnak, a Veszprémi Petőfi Sándor Színház igazgatójának a rendezésében. A nagy érdeklődéssel kísért remek előadás a dombóvári Szent Orsolya Iskolaközpont, a „Kisházban is történnek nagy dolgok” Tanoda és Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolája diákjainak és munkatársainak közreműködésével jött létre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!