Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 11. 07:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Sziget - Mai fellépők: Rihanna, Parov Stelar, Movits!, Buika

Sziget - Mai fellépők: Rihanna, Parov Stelar, Movits!, Buika

Az idei Sziget egyik leginkább várt eseménye lesz a barbadosi énekes világsztár, Rihanna koncertje a rendezvény mai, nulladik napján. A fellépők között lesz mások mellett Parov Stelar, Jake Bugg, a Movits! és Buika is.

Csütörtökön már szinte valamennyi helyszínen, színpadon beindulnak a programok. Rihanna 21 óra 30 perckor lép a Nagyszínpadra, előtte a legnagyobb helyszínen 16 órától sorrendben a hazai kedvenc Punnany Massif, a brit Jake Bugg és az osztrák Parov Stelar játszik.

Az A38 színpadon a dán MO indítja a programot, utána a brit Naughty Boy, a svéd Movits!, majd az amerikai Travis Scott szórakoztatja a közönséget. Az elektronikus zenének otthont adó Arena helyszínen a magyar Muzzaik után holland napot tartanak: Apster, Afrojack, D-Wayne, végül, már hajnalban Ravitez játszik.

A Világzenei színpadon az olasz Ilaria Graziano és Francesco Forni, az amerikai Rupa & The April Fishes, 21 órától pedig a spanyol énekesnő, Buika ad koncertet. A Petőfi-VOLT színpadon a Swamp, a Mongooz and the Magnet, a Run Over Dogs, az Ivan & The Parazol, a Midlemist Red és az Intim Torna Illegál lép fel, a Blues kocsmában látható és hallható a Második Műszak Ferenczi Györggyel, a Jambalaya, valamint az osztrák Raphael Wressnig & The Soul Gift Band.

A Colosseumban mások mellett a brazil Kevin Luke és az amerikai Martinez Brothers szerepel a programban, az Európa Színpadon a török Sattas, a spanyol Educados és a holland Moon Tapes, az Afro-latin-reggae faluban a szlovák Medial Banana és a szenegáli Dj Azou, a Budapest Park tribute színpadon pedig a Maroon 5, a Deep Purple, a Led Zeppelin és a Uriah Heep legjobb dalai szólalnak meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.