Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Május 03. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Illyés Gyula Gimnázium

Színes diáknap a gimnáziumban

Színes diáknap a gimnáziumban

Április 24-én diáknapot tartottunk iskolánkban.

A rendezvényt Farkas Péter megválasztott diákigazgató és stábjának bevonulása nyitotta győzelmi indulóval, harci kutyával és dekoratív hölgykísérőkkel. A diákigazgató átadta az Év tanárává választott Hajós Károly tanár úr díját.
Ezután a diákokat a programok gazdag választéka várta. A rendezvényre valamennyi osztály programmal készült, továbbá „külsős” résztvevők gondoskodtak a diákok színvonalas szórakoztatásáról: a D-ride kerékpáros klub „D-ride show” elnevezésű bemutatóval készült a Set Go Kötélugró Klubbal karöltve; a kapospulai Kata Lovasudvar sétalovaglást biztosított az érdeklődőknek; a Dombóvári Airsoft Klub az airsoft sportról tartott bemutatóval készült, továbbá a diákok kipróbálhatták a klub légfegyvereit céllövészet keretében; a sásdi Nyílzápor Hagyományőrző Íjász Egyesület közreműködésével az íjászat rejtelmeibe kóstolhattak bele a vállalkozó kedvűek.
A rendezvényt sportprogramok tarkították, valamint a diáknap vendégeként stand-up comedy előadást tartott iskolánk tavaly érettségizett humorzsákja, Al-Gharati Magyed. A rendezvényt eredményhirdetés és a díjak átadása zárta az árkádok alatt.

A rendezvény főszervezője Albrecht Ferenc, a Diákönkormányzat munkáját patronáló tanár volt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.