Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Szeptember 05. 08:36, kedd | Helyi
Forrás: Kaposszekcső Község Önkormányzata

Tanévnyitó Kaposszekcsőn

Tanévnyitó Kaposszekcsőn

Nevezetes állomás ez az iskola életében: újra önállóak lettek!

Szeptember 1. nevezetes dátum minden iskolás életében. Kezdődik a tanítás. Ebben a tanévben is, mint oly sok éve már ezen a napon, megkezdődött a tanítás a kaposszekcsői iskolában is. Nevezetes állomás ez az iskola életében: újra önállóak lettek!

A 6. osztályosok Pittinoné Kutas Erika osztályfőnök irányításával műsorral köszöntötték tanáraikat, társaikat, meghívott vendégeiket. Külön figyelmet és gondoskodást kaptak az első osztályosok. Névre szóló emléklappal, és ajándékkal kedveskedtek nekik. Az iskola dolgozóit diáktársaik nevében virággal is köszöntötték. Műsor után Robár Gáborné megbízott igazgató üdvözölte a résztvevőket és beszélt az új tanév feladatairól, szokásrendjéről. Löblé Egyed Ilona alpolgármester Csapó Gyuláné polgármester nevében szintén szólt a megjelentekhez és kifejezte örömét, hogy újból önálló iskolája van a falunak.

Több dombóvári civil szervezettől (Székely Kör, Horvát Nemzetiségi Önkormányzat és a DombóCSIpSsz) ajándékcsomagot vehetett át az iskola két munkaközösségének vezetője: tanszerek, iskolai felszerelések bújtak meg a dobozban.

Végül elhangzott a bűvös mondat: a 2017/2018-as tanévet megnyitom. Hajra új tanév!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.