Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Október 30. 07:38, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Teljes kapacitással dolgozik a mentőszolgálat Halottak napján

Teljes kapacitással dolgozik a mentőszolgálat Halottak napján

Teljes kapacitással dolgozik mindenszentekkor és halottak napján az Országos Mentőszolgálat, országszerte 1500 mentőápoló, mentőorvos, járművezető, és mentésirányító teljesít szolgálatot

- közölte Győrfi Pál szóvivő az MTI-vel. A kommunikációs vezető közleményében azt ajánlotta, az autósok a szokásosnál is óvatosabban közlekedjenek a temetők környékén megnövekedett forgalomban. A sírokat felkeresőknek hasznos lehet a magukkal vitt zseblámpa használata - írta.

Kiemelte, hogy a kisgyermekekre különös figyelmet kell fordítani, mert egy meglazult sírkő könnyen ledőlhet és akár halálos balesetet is okozhat. Azoknak, akik alapbetegségben szenvednek komoly fizikai megterhelést jelenthet a temető meglátogatása, nekik azt javasolta a mentőszolgálat, hogy vigyék magukkal rendszeresen, vagy szükség esetén szedett gyógyszereiket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára