Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2019. Február 21. 10:43, csütörtök | PR
Forrás: Arrabonamédia

Tervezzünk fényképes tokot Motorola telefonra

Tervezzünk fényképes tokot Motorola telefonra

Ha Motorola telefonra terveznél fényképes tokot, akkor tökéletes helyen jársz, a mai cikkünk ugyanis erről szól.

A Motorola céget 90 éve alapították. Ez egy ember életében is szép kor, nemhogy egy cégnél. Kevés olyan gyártó van, aki ennyi év után is képes megújulni és talpon maradni. Ez a Motorolának sikerült, hiszen még a mai napon is népszerűek a termékei, legyen szó telefonról vagy tabletről.
A céget Paul Galvin alapította 1928-ban, ami eleinte elem kiváltót gyártott, azaz az volt a lényeg, hogy ne elemről tudjanak működtetni bizonyos dolgokat, hanem hálózati elektromossággal. Később autórádiók gyártásába fogtak, majd nevet változtattak, így született meg a Motorola. Ezen a vonalon maradva alkották meg a későbbiekben az első walkie talkie-t, ami forradalmi újítás volt. Ezen kívül pedig már a rendőrség berkein belül is használtak egy olyan rendszert, ami egyszerre képes fogadni és küldeni is a beszédet.
Ezt követően pedig egyenes út vezetett a hordozható eszközökhöz, mint amilyen a tv, a rádió után a telefon megalkotásához is. 2014-ben felvásárolta a Lenovo, de ez nem jelentett óriási változást. Tehát 9 évtized után még mindig töretlenül működik a vállalat, és bár ma már nem az élbolyban alkot, de jelen van a piacon és alkalmazkodik a megújult elvárásokhoz.
Ha már megvásároltunk egy ilyen készüléket, akkor nincs is más teendőnk, mint a védelméről gondoskodni, hiszen egy telefont érdemes megvédeni a szennyeződésektől, porosodástól, de legfőképp attól, hogy nehogy összetörjön.
Erre a leghatékonyabb módszer egy edzett üvegfólia és egy, a telefon típusának megfelelő tok használata. Ezeket a legkönnyebben úgy szerezhetjük be, hogy megrendeljük őket. Ez roppant egyszerű, hiszen csak meg kell tudnunk, hogy melyik az a webáruház, ami forgalmaz a telefonunk típusának megfelelő tokot és nem mellesleg jó referenciákkal rendelkezik. Ha pedig megtaláltuk, akkor már csak meg kell rendelnünk azt, ami körülbelül 10 percnél nem jelent hosszabb időt.
Persze másként áll a helyzet, hogyha fényképes telefontokot szeretnénk készíteni, mert abban az esetben ki kell találnunk, hogy milyen képpel fejezhetjük ki legjobban az egyéniségünket. Ehhez felhasználhatunk saját készítésű képet, de akár le is tölthetünk egyet az internetről. Ez mind attól függ, hogy milyen témában gondolkodunk.
Akkor sem kell kétségbe esni, ha nincs ötletünk, mivel ilyenkor jó szolgálatot tehet a galéria, hiszen itt tematikusan vannak a képek, elegendő csak a fő paraméterekben gondolkodnunk. Ez egy remek ötletbörze, hiszen a képeket nézegetve akár meg is találhatjuk azt, amit keresünk. Arról nem is beszélve, ha mégsincs köztük az igazi, legalább egy úton elindulhatunk. Ugyanilyen jó szolgálatot tehet mások elkészült tokjainak a lapozgatása, hiszen ez mind referencia, így láthatjuk, hogy milyen minőséget kaphatunk az oldaltól.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 09:40, kedd | PR

Sportigazságok, amelyek kevésbé köztudottak

A sport világában vannak egyértelműen köztudott tények, vannak különböző legendák, amelyek sok emberhez eljutnak, de vannak olyan igazságok, amelyek kevésbé köztudottak.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 12. 11:38, csütörtök | PR

Mit kell tudni a cirkon koronáról?

Az európai lakosság jelentős hányada küzd különböző fogproblémákkal, de az igazán kiábrándító az az, hogy ez már a 12 éves korosztályban is halmozottan jelen van.