Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Április 03. 15:08, hétfő | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Tolna megye Top 100 cége között a Pasha Kft.

Tolna megye Top 100 cége  között a Pasha Kft.

Az idén 25 éves Pasha Kft-t hosszú évek óta a megye meghatározó
vállalkozásai között tartják számon.

A cég a francia Chantelle Csoport leányvállalataként tevékenykedik. A Chantelle története 1876-ra nyúlik vissza és kijelölt útja a magas minőségű fehérneműk gyártása és forgalmazása. A Cégcsoport folyamatos fejlődését jellemzi, hogy jelenleg minden kontinensen több ezer üzletben megtalálhatóak a termékek, melyeket több országban (Marokkó, Tunézia, Thaiföld, Vietnám és Magyarország) állítanak elő.

A kezdetekben egyszerűbb modellek tömegtermelésében jeleskedett a dombóvári üzem. Ez a tendencia az elmúlt években egyre inkább az erős szakmaiságra támaszkodva tolódik el a bonyolult és egyedi fehérneműk technológiai fejlesztése és gyártásának irányába.
A Cégcsoport Pasha Kft-be vetett bizalmát jelzi a Chantal Thomass márka termékfejlesztésének idetelepítése, melynek záloga a munkatársak magas szintű szakmai munkája és tapasztalata, és egyben különleges szerepet biztosít az üzemek között.

A Cégcsoport többi márkájára jellemző követelmények, mint a kényelmes viselet, a test formáját követő vonalak szem előtt tartása már nem feltétlenül igazak a Chantal Thomass márkára, melyet sokkal inkább jellemez a pimasz vonalvezetés, szokatlan anyaghasználat és a maszkulin-feminin jegyek stílusos elegye. Ennek megfelelően ezen termékek fejlesztése és gyártása is sokkal nagyobb tudást és kreativitást igényel, mint egy hétköznapi fehérnemű megalkotása.

A Pasha Kft-nél jelenleg kb. 250 munkatárs dolgozik. A dombóvári konfekciós üzem gyártási palettáján szerepelnek a különböző típusú melltartók, bugyik, bodyk, fűzők, harisnyatartók, ezen belül is nagy arányt képviselve a Chantal Thomass márka a maga rafináltságával.

A cég éves szinten több százezer készterméket gyárt, és árbevétele meghaladja a 2 milliárd forintot, mely jó alapot biztosít a stabil munkavégzéshez és a folyamatos technológiai és szervezeti fejlesztésekhez.

Címkék: Pasha Kft.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.

2024. Május 07. 08:24, kedd | Helyi

Dombóvár egyik legnagyobb sportolójára emlékeztek

Buzánszky Jenő 99 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én született Újdombóváron.

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.