Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 20. 23:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Illyés Gyula Gimnázium honlapja

TudásVár: nyolcadikosok játékos vetélkedője a gimnáziumban

TudásVár: nyolcadikosok játékos vetélkedője a gimnáziumban

A dombóvári Illyés Gyula Gimnázium játékos vetélkedőt hirdetett nyolcadikosok számára. Az október 15-én, szombaton TudásVár néven megrendezett versenyre hattagú csapatok jelentkezhettek.

A forgószínpad szerűen lebonyolított vetélkedő állomásai változatos, szórakoztató, a tudásra, az ügyességre és a talpraesettségre építő feladatokat tartogattak a nyolcadikosok számára.

A megmérettetésen Kurd gárdája győzedelmeskedett, őket a Belvárosi Általános Iskola III. számú csapata követte, míg a harmadik helyen a Sásdi ÁMK diákjai végeztek.

Negyedik lett a József Attila ÁMK II. számú csapata, ötödik a SZOR Gárdonyi Géza Általános Iskola, hatodik a Belvárosi Általános Iskola I. számú csapata, hetedik a József Attila ÁMK I. csapata. Nyolcadik helyen a Szakcsi Általános Iskola diákjai végeztek, őket a mágocsi iskolások I. számú csapata követte, a tizedik helyet pedig a Belvárosi Általános Iskola II. csapata szerezte meg. A tizenegyedik helyet a Mágocsi Általános Iskola II. számú csapata érdemelte ki, tizenkettedikként a Gyulaji Általános Iskola csapata zárta a versenyt.

A dobogós helyezett csapatok értékes könyvjutalomban és torta nyereményben részesültek. A vetélkedőt követően a gimnáziumba járó tehetséges diákok szórakoztatták a versenyzőket változatos műsorukkal.

A szervezők képeiből készült galéria itt tekinthető meg a gimnázium honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 14:11, hétfő | Helyi

Egy tucat közlekedési baleset történt Tolna vármegye útjain július második hétvégéjén

Tolna vármegyében az elmúlt 72 órában négy sérüléses és nyolc anyagi káros baleset történt. A balesetekben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

2024. Július 15. 11:25, hétfő | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kovács Sándor az Agrár-Béta Kft. volt tagja életének 89. évében elhunyt.

2024. Július 13. 13:55, szombat | Helyi

Veszprémben úsztak a DSI delfin korosztályú úszói

Július 6-7-én Veszprémben rendezték a delfin korosztálynak az országos regionális úszó bajnokságot.

2024. Július 10. 11:23, szerda | Helyi

Tanácsok kánikulában

2024. július 12-én (péntek) 24.00 óráig az ország egész területére vonatkozóan III. fokozatú hőségriasztást rendeltek el.