Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2020. Június 27. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Május 29-én új mentőautó érkezett a Dombóvári Mentőállomásra, így már öt gépjármű áll az állomáson szolgálatot teljesítő szakemberek rendelkezésére.

A mentőautó teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek, az uniós előírásoknak, mind technikailag, műszakilag és felszereltségében. A Dombóvári Mentőállomás elsősorban a kistérségben, de egyes esetekben nagyobb körzetben látja el feladatait.

Június 25-én Dr. Buda Péter az OMSZ Dél-dunántúli Régió igazgatója és Lang Róbert megyei mentőtiszt Pintér Szilárd polgármester jelenlétében hivatalosan is átadta a helyi Mentőállomás képviselőinek, Gárdony Péter állomásvezetőnek és Messinger Róbert műszaki vezetőnek a gépjárművet.

Minden olyan fejlesztésnek, beruházásnak örülünk, amelyek a város illetve a térség gyarapodását szolgálja – hangsúlyozta Pintér Szilárd. Fontos, hogy amikor emberi életekről van szó, minél előbb minél szakszerűbb eszközökkel segíthessünk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 16:03, szerda | Helyi

Zemán Zóra Zoé indulhat az U17-es öttusa világbajnokságon és az Európa bajnokságon

November 21-én a Magyar Öttusa Szövetség válogató versenyt tartott a 2021. évben megrendezésre kerülő U17-U19-es Világbajnokságra.

2020. November 25. 09:00, szerda | Helyi

Pénteken helyezik ki a karácsonyi díszkivilágítást Dombóváron

November 27-én pénteken a Hunyadi tér 12–től a Víztoronyig az egyirányú utca szakaszosan lezárásra kerül a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt.

2020. November 24. 14:10, kedd | Helyi

Ammóniaszivárgás Alsómocsoládon

November 23-án, hétfő este egy üzem szárazáru raktárában a karbantartás során megnyitottak egy vízmentes ammóniát szállító vezetéket a Baranya megyei Alsómocsoládon.

2020. November 24. 08:55, kedd | Helyi

A Dombóvári József Attila Általános Iskola TudásPub-ja

A természettudományi munkaközösség népszerű programja a TudásPub. Idén a jutalmak is az újrahasznosítás szellemében készültek.