Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2020. Június 27. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Május 29-én új mentőautó érkezett a Dombóvári Mentőállomásra, így már öt gépjármű áll az állomáson szolgálatot teljesítő szakemberek rendelkezésére.

A mentőautó teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek, az uniós előírásoknak, mind technikailag, műszakilag és felszereltségében. A Dombóvári Mentőállomás elsősorban a kistérségben, de egyes esetekben nagyobb körzetben látja el feladatait.

Június 25-én Dr. Buda Péter az OMSZ Dél-dunántúli Régió igazgatója és Lang Róbert megyei mentőtiszt Pintér Szilárd polgármester jelenlétében hivatalosan is átadta a helyi Mentőállomás képviselőinek, Gárdony Péter állomásvezetőnek és Messinger Róbert műszaki vezetőnek a gépjárművet.

Minden olyan fejlesztésnek, beruházásnak örülünk, amelyek a város illetve a térség gyarapodását szolgálja – hangsúlyozta Pintér Szilárd. Fontos, hogy amikor emberi életekről van szó, minél előbb minél szakszerűbb eszközökkel segíthessünk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 12. 08:49, hétfő | Helyi

Az egyik U19-es csapat még esélyes a megyebajnoki címre

A 2020/2021 évi bajnokságban a Dombóvári Focisuli Egyesület U 19-es korosztályban két csapattal is indult, mivel 26 fős kerettel rendelkezik a korosztályban. Így biztosítanak játéklehetőséget mindenki számára.

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.