Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Július 26. 15:23, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vagyon- és személyvédelmi tanácsokat kaphattak az érdeklődők

Vagyon- és személyvédelmi tanácsokat kaphattak az érdeklődők

Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós a Dombóvári Rendőrkapitányság prevenciós szakembere a napokban Házhoz megyünk információs pontot hozott létre a város egyik bevásárló központjában,

melyen részt vettek a rendőrkapitányságon nyári gyakorlatukat töltő a Dombóvári Apáczai Csere János Szakképző Iskola 10. és 11. évfolyamos rendészeti szakos hallgatói is. A kitelepülés alkalmával vagyon- és személyvédelmi ajánlásokat adott. Az érdeklődők a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett, a strandlopások megelőzésére is kaphattak ajánlásokat, a bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indított Házhoz megyünk programja azzal a céllal jött létre, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában. A lakosság vagyonvédelemét erősítő prevenciós elemek mellett megjelent az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programja, az internetbiztonság, illetve a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a BikeSafe kerékpárjelölő és nyilvántartó ingyenes szolgáltatás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 18:31, szombat | Helyi

A whiskyre specializálódott a dombóvári bolti tolvaj

A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták azt a helyi férfit, aki két egymás utáni napon is lopott alkoholt ugyanabból az üzletből.

2021. Szeptember 16. 14:00, csütörtök | Helyi

Szeptember 20–24. között lomtalanítás lesz Dombóváron

A hulladékot az adott napon reggel 6 óráig kell kihelyezni a gyűjtőjárat számára!

2021. Szeptember 16. 08:48, csütörtök | Helyi

Ilonka nénit köszöntötték 90. születésnapján

Takács Gyuláné Ilonka nénit 90. születésnapján Pintér Szilárd polgármester és Horváth Józsefné képviselő asszony köszöntötték.

2021. Szeptember 15. 14:20, szerda | Helyi

Ajándékutalvánnyal támogatja a város a hármas ikrek szüleit

Dr. Németh Tímea alpolgármester asszony az önkormányzat képviseletében meglátogatta, és ajándékutalványt adott át Lakatos Bálintéknak ikreik ellátásának a támogatásához.