Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2016. Május 11. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Illyés Gyula Gimnázium

Versenyeredmények a gimnáziumból

Versenyeredmények a gimnáziumból

Három tanulmányi verseny gimis eredményei.

A bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtár által szervezett Leseratte megyei, ötfordulós német levelező verseny döntőjébe a Dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumból három tanulót hívtak be április 25-én. A 11.a osztályba járó diákok a következő eredményeket érték el: Pontyos Márton 7. hely, Studer Lili 8. hely, Szili Norbert 10. hely.
A diákokat Dr. Szóka Bernadett tanárnő készítette fel.

Most vált ismertté a március 19-én lezajlott Kalmár László Matematikaverseny megyei fordulójának eredménye. Az 5.n osztályba járó Jobbágy Botond a megmérettetésen 3. helyezést ért el.
A diákot Tóth Sándor tanár úr készítette fel.

A József Attila Általános Iskolában idén is a József Attila Napok keretében került megrendezésre a JAMA területi matematika verseny, melyen az Illyés Gyula Gimnázium tanulói is részt vettek. A verseny eredményhirdetésére május 2-án került sor. Az ötödikesek versenyében 4. helyezést ért el Jobbágy Botond. A hatodik osztályosok közt 5. helyen végzett Máté Tamás. A diákokat Tóth Sándor tanár úr készítette fel. A 7. osztályosok versenyében 2. lett Kecskés András.
A diákot Tóth Sándor és Mesterházyné dr. Illés Ágnes tanárnő készítette fel.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Október 03. 10:14, kedd | Helyi

20 dombóvári érem az athéni világbajnokságon

Kiválóan szerepeltek a Dombóvári Karatesuli versenyzői, a három nap alatt a 10 fős csapat összesen 20 érmet szerzett Görögországban, az Athénban megrendezett világbajnokságon:

2023. Október 02. 20:41, hétfő | Helyi

Gázpalack robbant fel egy lakásban Dombóváron

Felrobbant egy 11,5 kilogrammos gázpalack vasárnap délelőtt Dombóváron, egy Zrínyi utcai 4 emeletes, 50 lakásos panel társasház egyik első emeleti garzonlakásában.

2023. Október 02. 08:33, hétfő | Helyi

Ötödször is Tieger Endre győzött a Fogatvágta döntőjében

A Fogatvágta döntőjében hárman álltak rajthoz, az első helyezést ötödször is Tieger Endre és ifj. Tieger Endre párosa nyerte el a Dombóvár Sütvényi ménes színeiben.