Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Április 10. 16:30, kedd | Helyi

Figyelmeztető sztrájkra készül a buszos szakszervezet

Kétórás figyelmeztető sztrájkot hirdetett május 15-re a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) Tamásiban és Dombóváron.

2012. Február 27. 21:15, hétfő | Helyi

Visszakerül munkakörébe két elküldött Orangeways-dolgozó

Visszahelyezte munkakörébe a Szekszárdi Munkaügyi Bíróság hétfőn az Orangeways két elbocsátott dolgozóját. Mindkettejüknek a 2011. december 13-ai sztrájk után mondtak fel.

2012. Január 23. 20:00, hétfő | Helyi

Visszautasítja a szakszervezet vádjait az Orangeways

Az Orangeways (új nevén Tribune Ventures Hungary) vezérigazgatója visszautasítja a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet vádjait, bejelentette, hogy polgári pert indít, és büntető feljelentést tesz.

2012. Január 20. 19:30, péntek | Helyi

Az Orangeways lépései ellen Budapesten tiltakozott a szakszervezet

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet a fővárosban tiltakozott az új néven működő Orangeways szerintük törvénysértő viselkedése és mulasztási miatt. A munkáltató alaptalannak és hazugnak tartotta a kritikát.

2012. Január 18. 13:00, szerda | Helyi

Az Orangeways-szerződés ellen tiltakozott a SZAKSZ Szekszárdon

A Tribune Ventures Hungary, korábbi nevén Orangeways és a Gemenc Volán közötti alvállalkozói szerződés felbontását követelték a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezethez tartozó autóbusz-vezetők szerdán.

2012. Január 18. 07:00, szerda | Helyi

Az Orangeways szerint megállapodást sért a szakszervezet

Az Orangeways Zrt. szerint sérti a közte és a szakszervezet között létrejött megállapodást a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet mára bejelentett demonstrációja - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

2012. Január 11. 18:30, szerda | Helyi

SZAKSZ: Bontsák fel az Orangeways alvállalkozói szerződését!

A Gemenc Volán és a Tribune Ventures Hungary - korábban Orangeways - közötti alvállalkozói szerződés felmondását szeretné kikényszeríteni a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ).