Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 09. 16:36, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy éjszaka hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

Egy éjszaka hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

Kettő olyan – anyagi kárral járó – baleset is történt Tolna megyében (Dombóváron és Kaposszekcsőn), amikor a sofőr ittasan vezette az autóját.

Március első hétvégéjén Tolna megyében nem történt sérüléses baleset, de többet is megelőztek az egyenruhások azzal, hogy kiszűrték a részeg sofőröket a forgalomból.

A Tolna megyei rendőrök 2020. március 7-én este és 8-án a délelőtti órák közötti időszakban hat olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik úgy közlekedtek az utakon, hogy előtte alkoholt fogyasztottak.

2020. március 7-én a késő esti órákban Faddon igazoltattak az egyenruhások egy nőt, akiről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé.

Kettő olyan – anyagi kárral járó – baleset is történt Tolna megyében, amikor a sofőr ittasan vezette az autóját.

2020. március 7-én a késő esti órákban Dombóváron közlekedett egy 23 éves férfi az általa vezetett autóval, amikor egy vízelvezető árokba hajtott. A rendőrök megszondáztatták a sofőrt, akiről kiderült, hogy részegen ült a volán mögé.

Egy 29 éves férfi közlekedett az általa vezetett autóval Kaposszekcsőn március 8-án a hajnali órákban, amikor megcsúszott és az út melletti árokba hajtott. A járművezetőről kiderült, hogy ittasan vezette a kocsit.

A hétvégén további három olyan sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Egyikük ráadásul úgy ült a volán mögé, hogy vezetői engedélye sem volt.

A rendőrök mind a hat sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja a figyelmet arra, hogy járművet csak az vezethet, aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt jármű volánja mögé ül, súlyos kockázatot vállal, és nemcsak önmagát veszélyezteti, hanem utasait, valamint a közlekedés más résztvevőit is. Fontos, hogy mindenki a szabályok betartásával, kellő figyelemmel és empátiával közlekedjen azért,

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.