Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2021. November 07. 12:09, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Máris bevonták három hónapos jogosítványát és büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben a rendőrök, aki miután észrevette, hogy rossz irányba halad az autópályán megfordult és szemben a forgalommal közlekedett.

Szombaton délben több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre egy kisteherkocsiról, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, már azonban nem találták meg a szabálytalan járművet – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az adatgyűjtésnek köszönhetően sikerült azonosítani a járművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt. A telephelyen azonban az egyenruhások senkit nem találtak. Délután viszont megjelent az Encsi Rendőrkapitányságon a furgont vezető sofőr.

A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észrevette, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról. Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt – tette hozzá a rendőrség.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 11:02, csütörtök | Belföld

Agyonverte ismerősét egy szegedi férfi

A megalapozott gyanú szerint agyonverte ismerősét hétfőn egy szegedi férfi, az ügyészség indítványozta letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-t.

2022. Június 30. 09:52, csütörtök | Belföld

Újabb hét magyarnál igazolták a majomhimlőt

Újabb hét embernél igazolták a majomhimlőfertőzést a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) veszélyes kórokozókkal foglalkozó laboratóriumában; ezzel 19-re nőtt az igazolt majomhimlő fertőzöttek száma Magyarországon

2022. Június 30. 09:07, csütörtök | Belföld

Hamis igazolást állított ki egy Békés megyei háziorvos

Eljárást indított a rendőrség egy Békés megyei háziorvos ellen, aki a gyanú szerint úgy állított ki igazolást egy férfinak, hogy az nem is fertőződött meg koronavírussal.

2022. Június 30. 06:00, csütörtök | Belföld

Átmeneti vízhiányra figyelmeztetnek tíz Pest megyei településen

A hőségben megnövekedett vízfogyasztás további emelkedése, illetve műszaki meghibásodás esetén nyomásesés vagy átmeneti vízhiány tapasztalható tíz Pest megyei településen;