Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. December 20. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt. Befejezték rendőrök a nyomozást annak az 55 éves százhalombattai férfinek az ügyében, aki egy kislányt molesztált.

Gördeszkázott otthonának közelében a 13 éves kislány, amikor 2018. június 12-én kora este egy férfi leszólította. Közelebb lépve hozzá simogatni kezdte, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyerek édesanyja nem tűnik fel az utcában – épp hazafelé tartott.

Látta a földön heverő gördeszkát és szembesült a látvánnyal. Mielőtt hozzájuk ért volna, a férfi átugrott a kerítésen és elmenekült.

Az édesanya értesítette a rendőröket, akik negyedórán belül elfogták a környéken lakó férfit.

Előállítása után kihallgatták, a történteket a férfi egy percig sem tagadta. Előadta, hogy aznap sörözött, amikor pedig meglátta kislányt beszélgetni kezdtek, majd egyre közelebb került hozzá, ahogyan fogalmazott egy idő után „elvesztette a kontrollt”. Azt hitte nem vette észre az édesanya, és tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, ám a rendőrök hamar megtalálták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.