Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek | Helyi

2011. December 01. 20:55, csütörtök | Helyi

Elsősök díszítették fel a szekcsői mindenki karácsonyfáját - képgalériával

A kaposszekcsői iskola első osztályosai díszítették fel a Közösségi Háznál álló mindenki karácsonyfáját. Ebben persze azért néhány szülő és önkormányzati dolgozó is segített nekik.

2011. December 01. 13:00, csütörtök | Helyi

A Geschenk győzelmét hozta az adventi németverseny

A József Attila Általános Iskola német nemzetiségi tagozata november 28-án Adventi Versenyt rendezett a harmadik és negyedik évfolyamon német nemzetiségi nyelvet tanulóknak.

2011. December 01. 10:15, csütörtök | Helyi

Konferenciával ünnepelték a szociális munka napját

Konferenciával ünnepelték a szociális munka napját nemrég a Dombóvári Művelődési Házban. A szakmabeliek egyben megemlékeztek a Reménység Napközi Otthon fennállásának tizedik évfordulójáról.

2011. November 30. 23:45, szerda | Helyi

Városi német nyelvi vetélkedő: profik voltak a Belvárosi ötödikesei

A hagyományos Márton-napi rendezvénysorozat november 17-i állomása az 5. osztályosok német nyelvi vetélkedője volt Dombóváron. A Nemzetiségek Házában terítékre került feladatok témája Szent Márton és az ősz volt.

2011. November 30. 22:54, szerda | Helyi sport

Jól játszottak a József Attila floorballosai az országos selejtezőn

Kilenc helyszínen - köztük Pécsen - rendezték meg a IV. korcsoportos fiúk kispályás floorball diákolimpiájának országos selejtezőit. A József Attila ÁMK csapata első ízben szerepelt ezen a tornán.

2011. November 30. 07:33, szerda | Helyi

Márton-napot tartottak a Belvárosiban - képgalériával

Az iskola Márton-napi műsorán 170 diák szerepelt. Az alsósok a magyarországi németek néptánckincséből tartottak bemutatót. A német nemzetiségi kórus és kultúrcsoport dalokkal szórakoztatta a több száz fős közönséget.

2011. November 29. 14:54, kedd | Helyi sport

Gyerekfoci Somogyjádon: jól ment a József Attila ÁMK csapatainak

A Grosics Gyula októberi gyerekfocit már nyolcadik alkalommal rendezték meg a somogyjádi sportcsarnokban. A József Attila ÁMK csapatai egytől egyig kiemelkedő eredményt értek el a színvonalas kispályás tornán.

2011. November 29. 07:50, kedd | Helyi sport

Ökölvívás: Forgis junior lányok sikerei az országos bajnokságon

November 24-től 27-ig rendezték meg a III. Junior és XV. Elit Női Ökölvívó Magyar Bajnokságot Hódmezővásárhelyen, amelyen a dombóvári Forgi Box Club két junior korcsoportú versenyzője is indult.

2011. November 28. 19:30, hétfő | Helyi

Már nem lehet közöttünk Dombóvár legidősebb asszonya

Elhunyt Dombóvár, Tolna megye, s egyes források szerint Dél-Dunántúl legidősebb asszonya. Lenti Józsefné 105 évet élt – írja a Dombóvár Hírcentrum. A helyi média képviseletében talán mi találkoztunk vele utoljára.

2011. November 28. 15:00, hétfő | Helyi

A dombóvári bölcsődének segítettek a Tesco önkéntesei

A dombóvári Tesco áruház dolgozói is csatlakoztak a vállalat önkéntes-programjához. Az önkéntes munkavállalók november 16-án a dombóvári bölcsőde kertjét szépítették meg, illetve lefestették az intézmény kerítését.

2011. November 28. 11:30, hétfő | Helyi sport

Dobogós helyekkel zárták az évet a dombóvári atléták

Különleges helyszínen, a szentendrei skanzen területén rendezték meg a Magyar Köztársaság 2011. évi Mezei Futóbajnokságát. Az évadzáró versenyen egy egyéni arany és egy csapatbronz jutott a DOVASE-nek.

2011. November 27. 19:00, vasárnap | Helyi sport

Brutális kihívásokkal néztek szembe sikeresen a fiúk

Budapesten, a Vasas Láng Sport és Szabadidő Központjában rendezték meg a BRUTAL CHALLENGE súlymegmozgató verseny őszi gáláját, amelyen eredményesen szerepeltek a Dombóvárról és környékéről származó erőemelők.