Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek | Helyi

2011. December 11. 21:05, vasárnap | Helyi

Rénszarvasszánon érkezett a Mikulás a Belvárosi Iskolába

Az alsós kisdiákok örömmel figyelték, mennyi dolguk van a manóknak a Mikulás-ajándékok csomagolásával, s hogy milyen komoly edzéssel készülnek a rénszarvasok a sok-sok nehéz csomag szállítására.

2011. December 10. 21:12, szombat | Helyi

Rakonczayéknak volt céljuk, dolgoztak érte és elérték - képgalériával

Különleges élményekből csemegézhettek azok, akik december 9-én este hagyták, hogy az Atlanti-óceánt első magyar párosként 2007-ben átevező Rakonczay Viki és Gábor megossza velük az út során szerzett tapasztalatait.

2011. December 10. 16:46, szombat | Helyi

Döbröközi vöröskeresztes kapott rangos elismerést

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége azzal ismerte el a döbröközi Kajári Gyuláné kiemelkedő vöröskeresztes munkáját, hogy részére a „Vöröskeresztes munkáért” kitüntetés bronz fokozatát adományozta.

2011. December 10. 13:16, szombat | Helyi

Vasárnaptól új MÁV- és Volán-menetrendek lesznek érvényben

December 11-én lép életbe a MÁV-START Zrt. és a Volán-társaságok 2011/2012. évi menetrendje, és jövő december 8-áig lesz érvényben. A Dombóváron is megálló Somogy IC végállomása ezután Nagykanizsa helyett Gyékényes lesz.

2011. December 09. 23:09, péntek | Helyi

Magukat rendőrnek kiadva jutottak be idős emberek lakásába

Bűnszövetségben, üzletszerűen nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen.

2011. December 09. 13:20, péntek | Helyi sport

Országra-világra szóló sikereket értek el a harcművészek

Egy hónap leforgása alatt világbajnokságon és egy országos versenyen szerepeltek kitűnően a dombóvári JAM-csarnoknál edző Vincze Ju-Jutsu SE versenyzői. A grappling és a combat grappling a fő erősségük.

2011. December 09. 07:30, péntek | Helyi

Felidézték a vándoroltatás időszakát - képgalériával

A dombóvári népi iparművész, Élő Lajosné - Rózsika néni - baráti összejövetelre hívta azokat, akik a Kapos menti vőlegényingeket bemutató vándorkiállítás elkészítésében és utaztatásában segítették.

2011. December 08. 22:46, csütörtök | Helyi önkormányzati

Felfüggesztette tisztségéből a testület a dombóvári polgármestert

Fegyelmi eljárást indított Szabó Loránd, Dombóvár független polgármestere ellen, és felfüggesztette tisztségéből csütörtöki ülésén a város fideszes többségű képviselő-testülete.

2011. December 08. 21:57, csütörtök | Helyi

Dobogón végeztek a József Attila csapatai a gimi németversenyén

Német nyelvi versenyt rendezett december 5-én az Illyés Gyula Gimnázium az általános iskolák 7-8. osztályosainak. A versenyen dombóvári, gyönki és egyházaskozári csapatok vettek részt.

2011. December 08. 13:29, csütörtök | Helyi

Ismét Országos Vasutas Véradónapot tart a MÁV - Dombóváron is

Az ünnepek kiegyensúlyozott, nyugodt vérellátásának biztosítása érdekében szervezi meg pénteken az V. Országos Vasutas Véradónapot a Magyar Államvasutak Zrt., a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

2011. December 08. 07:27, csütörtök | Helyi

Népdaléneklés: megmutatták tudásukat a Belvárosi diákjai

Közel száz tanuló részvételével rendezett iskolai népdaléneklési versenyt november 29-én az Apáczai Oktatási Központ Belvárosi Általános Iskolai Intézményegységének ének-zene munkaközössége.

2011. December 07. 20:48, szerda | Helyi

A Mikulás a szekcsői oviban is tiszteletét tette - képgalériával

December 6-án délelőtt a kaposszekcsői óvodába is ellátogatott a Mikulás. Mintegy ötven kisgyermek várta izgatottan a jövetelét. Hangos énekszóval jelezték az irányt, hogy el ne tévedjen a Hószakállú.